Top
Aanmelden startworkshop


De wonderlijke wereld van de Maya's kan ook jouw leven een magische glans geven. Je moet het ervaren om te beseffen dat het werkelijk bestaat.


AANMELDEN STARTWORKSHOP


Waar en wanneer?

Locatie: Zwolle
Datum: nog niet bekend (in principe een zaterdagmiddag)

Op dit moment staat de exacte datum van de startworkshop nog niet vast. Zodra we 6-8 aanmeldingen hebben, gaan we in overleg met de deelnemers een datum vaststellen. Daarna sturen we een nieuwsbrief rond en gaan we extra mensen werven.

Als jij tot de 8 vroege aanmeldingen ('early birds') behoort, krijg je een uniek voordeel!

Voordeelactie

De 'early birds' (de eerste 8 mensen) krijgen van ons een gratis voucher! Met deze voucher krijg je 12,50 korting op het werkboek van jouw tijdzegel naar keuze!

Stand van zaken: als je je VANDAAG aanmeldt, heb je recht op de voucher en kun je jouw werkboek dus voor slechts 12,50 kopen!

De workshop

De startworkshop is een 3 uur durende kennismaking met de wereld van de 20 tijdzegels van de vierde dimensie t.w.v. €180. Wij bieden hem gratis aan en vragen slechts 27 euro voor de praktische organisatie. 

De workshop heeft een kleinschalig karakter, zodat er veel aandacht is voor jouw persoonlijke vragen. Je krijgt dan een goede indruk van wat een jaartraject voor jou kan betekenen.

Aanmelden

Vul je naam in om je aan te melden. Zodra we je gegevens hebben ontvangen, sturen we je door naar onze webwinkel.

Ook als je één van de early birds bent, bestel je eerst het ticket voor de startworkshop. We sturen je 1-2 dagen later de voucher van ter waarde 12,50 euro toe.