Top
Basisboek TimeTools2013 'Boodschap van een bloem' (e-book versie)
  • Basisboek TimeTools2013 'Boodschap van een bloem' (e-book versie)
25,00

Geschikt voor breed publiek
Ons boek 'Boodschap van een Bloem' is geschreven voor een breed publiek. De vierde dimensie is een heel ingewikkeld onderwerp. We hebben het echter heel simpel opgeschreven. Het boek is ook niet dik - en dat komt omdat we niet meer pagina's nodig hebben om de essentie uit te leggen! Je hoeft geen verstand te hebben van de Tzolkin om de pagina's moeiteloos door je vingers te laten glijden. Dankzij de vele illustraties kun je ook als beelddenker de verhaallijn goed volgen.

Inhoud gaat verder dan andere 'Maya boeken'
Het boek beschrijft hoe je vierdimensionaal kunt leven. Door te werken met de 20 tijdzegels krijgen de begrippen 'flow', 'magie' en 'eenheidsbewustzijn' een heel nieuwe betekenis. Spiritualiteit wordt praktisch, alledaags en tastbaar! Het kan je leven in een stroomversnelling brengen!

Daar waar de Tzolkin ophoudt, gaat het verhaal van de bloem verder...  De bloem brengt ons terug naar de oorsprong van de Maya kalender. Dit is kennis die al bestond voordat de Maya's op Aarde waren. Het zal je niet verbazen dat deze fundamentele kennis tot een heel bijzonder boek heeft geleid...

Unieke opzet
Samenvattend is het boek dus toegankelijk voor een breed publiek. Daarnaast biedt het unieke galactische inzichten, die nergens anders te vinden zijn. Het is deze unieke combinatie van kennis en kunde, die kenmerkend is voor de aanpak van TimeTools2013!

Tip: het e-book is gemakkelijk te lezen met behulp van een i-pad. Als je het nu bestelt, kun je het meteen downloaden en lezen!

Let op: dit product is ook als hardcopy te verkrijgen!

Omvang: 153 pagina's, klik hier voor een PDF van de inhoudsopgave
Klik hier voor een PDF van hoofdstuk 1
Eerste oplage: 2011
Uitsluitend verkrijgbaar bij de TimeTools2013 webshop!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over