Top
Over TimeTools
Wie wij zijn

TimeTools is een initiatief van:

 
Fabiënne
Abma-Orlemans

6 Etznab
(meester)
  Albert-Jan
Abma

6 Ben
(profeet)

Wat is TimeTools?

TimeTools is een initiatief van Albert-Jan Abma en Fabiënne Abma-Orlemans. Sinds 2007 zijn wij al bezig met het moderniseren van de Tzolkin, de oude Maya kalender. We maken esoterische kennis bruikbaar voor de moderne samenleving. We doen dat via drie initiatieven:

  1. TimeTools2013 brengt je in contact met de kracht van de Dreamspell kalender. Op de website kun je jouw eigen tijdzegel en archetype uitrekenen. We bieden diverse producten aan waarmee je direct jouw rol in de (moderne) wereld gaat begrijpen, als ook de uitdagingen die daarmee samenhangen.
  2. TimeTools2113 beschrijft de Triale Dreamspell Kalender. Op deze website kun je elke dag lezen waar het tijd voor is. Ook worden langere tijdperiodes beschreven, die dieper liggende processen van groei en ontwikkeling beschrijven. Deze site is zeer krachtig om serendipiteit te herkennen en versterken.
  3. TimeTools Serendipity is de verbinding tussen TimeTools2013 (persoonlijkheid) en TimeTools2113 (tijdnavigatie). We richten ons hierbij helemaal op de coaching van professionals in innovatie. 

 Contact gegevens

e-mail: info@timetools2013.com

Facebook: TimeTools2013 op Facebook; Albert-Jan Abma op Facebook

KvK nummer: 01164987
BTW nummer: op aanvraag

We vinden het leuk als je vriend op Facebook wordt! Klik op de link TimeTools2013 op Facebook om onze pagina te bezoeken en druk vervolgens op 'like'.