Top
TimeTools2013 dagkalender
  • TimeTools2013 dagkalender
  • TimeTools2013 dagkalender
  • TimeTools2013 dagkalender
25,00

De dagkalender is een handig instrument om af te stemmen op de vierde dimensie. Elk moment dat je de kalender omdraait, laat je het symbool van het tijdzegel op je inwerken en lees je de affimaties die bij de dag horen. Deze dagelijkse activiteit draagt er aanzienlijk toe bij dat je gaat afstemmen op de tijdpatronen van de vierde dimensie. Je trekt hierdoor situaties van synchroniciteit aan. De veranderingen ga je snel merken.

Tip: de kalender is ook heel handig om alle 20 tijdzegels te leren onthouden. Door elke dag over de verschillende tijdzegels te lezen, ga je ze herkennen. Ook ga je gevoel ontwikkelen voor de verschillen en overeenkomsten. Op deze manier wordt de vierde dimensie steeds leuker!


Uitvoering: elke pagina is geplastificeerd; aan de bovenkant zit een nette kunststoffen ringband. De kalender kan rechtopstaan.
Kleurstelling: elke pagina van de kalender heeft een witte achtergrond; hierdoor staat de kalender op zijn plek in elk interieur. Door de foto aan te klikken, kun je een voorbeeld van een dagbeschrijving zien.


Verwachte levertijd: 7 dagen
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over