Top
De weg naar geluk
Iedereen is op zoek naar geluk, maar wat is dat precies? Waar meet je geluk aan af? Er zijn veel misverstanden over de weg naar geluk. De ene persoon wordt heel gelukkig van een vakantie naar een ver land, terwijl de ander gelukkig wordt van het eten van biologisch eten. Wat is nu echt geluk? 

Als je er kritisch naar kijkt, zoeken we in de derde dimensie het geluk buiten onszelf. We meten het af aan de resultaten die we in de wereld hebben gezet (waar ben je trots op?). Of de luxe die we onszelf kunnen permitteren (van welke gemakken ben je voorzien?).Geluk in de derde dimensieLijkt het jou niet heerlijk om hier te wonen?
Wat heb je ervoor over?

 

De derde dimensie kan je zeker in een gelukzalige staat brengen! Je kunt je er heel gelukkig voelen, iedereen heeft dat wel eens ervaren. Bedenk alleen wel dat het geluk van de derde dimensie van korte duur is. Op een bepaald moment ben je aan de situatie gewend en zoek je een nieuwe prikkel. Geluk is dan een zoektocht die nooit eindigt. Bovendien moet je hard werken voor geluk. Eerst is het afzien, daarna komt het geluk.

Er komt een moment dat je hier klaar bent met de korstondigheid van het 3D geluk. Niet dat je hier niet om geeft. Je verlangt echter naar duurzaam geluk. Het geluk van de vierde dimensie is anders. Als je bent afgestemd op de vierde dimensie, kun je altijd en overal vreugde ervaren, elk moment van de dag.Geluk in de vierde dimensieKun jij stralen als deze jongen?
Wat moet je ervoor laten?


In de vierde dimensie vinden we het geluk binnenin onszelf. Je hoeft daarvoor niet veel te hebben, het gaat om het bereiken van een staat van zijn. Elk moment van de dag kun je gelukkig zijn en stralen als deze jongen. Het belangrijkste is dat we dicht bij onszelf blijven. Dit kan als we leven vanuit ons hart.

Meer weten? Klik hier.