Top
Groene Hart Tincturen


… versoepelen jouw contact met de energiepatronen van de Tzolkin


Groene Hart Tincturen zijn er om de mogelijkheden van de Nieuwe Tijd beter te benutten. Ze ondersteunen de integratie van de vierde dimensie in ons dagelijkse leven. Ze maken het mogelijk om vol vreugde te gaan leven vanuit het groene hart (vierde chakra). De vierde dimensie is verbonden met de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s. Binnen de Tzolkin wisselen thema’s zich veel sneller af dan in de natuur. Zo duurt de wisseling van de vier seizoen één jaar in de materiële wereld. Binnen de Tzolkin duurt een wisseling van sfeer/energie slechts 13 dagen (magische tijdlus)! Tincturen versoepelen het schakelen tussen deze verschillende tijdlussen. Er zijn 20 magische tijdlussen. Voor elke tijdlus is een tinctuur ontwikkeld. Zo kun je elk moment van het jaar perfect afstemmen op de ‘energie van de week’.
 
… helpen om je eigen kracht te vinden en te benutten

Iedereen is geboren met een tijdzegel. Je kunt jouw zegel uitrekenen op de website van TimeTools2013. Een Groene Hart Tinctuur van je eigen zegel kan je altijd van pas komen. De tinctuur helpt je om de kracht van je tijdzegel te pakken. De tinctuur helpt zowel mensen die behoefte hebben aan aarding (materie) als mensen die behoefte hebben aan meer spiritualiteit (geest). De tinctuur is erop gericht om beide elementen met elkaar in balans te brengen. Je zult deze balans direct merken in je eigen leven! Zeker in tijden van stress en emotionele druk kan de tinctuur van je eigen tijdzegel van grote waarde zijn.

… zijn eenvoudig te gebruiken en gaan lang mee

Het is eenvoudig om te weten wanneer je een bepaalde tinctuur nodig hebt. Aan de hand van de Tzolkin kun je namelijk precies bepalen welk tijdzegel op je inwerkt en welke tinctuur op dat moment kan ondersteunen. Je volgt dus het patroon van de Tzolkin! Daarnaast kun je intuïtief aanvoelen welke tinctuur voor jou van belang is. Veel mensen zijn bekend met de ondersteunende kracht van edelstenen. Een edelsteen helpt je om in balans te komen. Je draagt deze steen een tijdje bij je en dan ben je door het proces heen. Zo werkt het ook met de Groene Hart Tincturen. Daarnaast is het zo dat tijdzegels in vaste patronen terugkeren in je leven (zo werkt de Tzolkin) en dat je telkens opnieuw (en telkens op een dieper niveau) gebruik kunt maken van de ondersteunende kracht van dezelfde tinctuur.

Klik hier voor een overzicht van de 20 tincturen

Klik hier om de webwinkel te bezoeken