Top
Leven vanuit je Groene Hart

Kaartenserie 'De liefde van het groene hart'

Iedereen weet wat we bedoelen met een rood hart. We vieren dan de passionele liefde die we voelen voor een ander. Het groene hart geeft uiting aan een andere vorm van liefde: de liefde die ons individuele zijn overstijgt en ons volledig vervult. Deze liefde is gericht op alles en iedereen: de mensen, de dieren, de wereld om ons heen. Met een groen hart loop je over van vreugde!

Het groene hart is veel groter dan het rode hart. In de huidige tijd zijn veel mensen op weg om het groen hart in hunzelf wakker te maken. Dit is een bijzondere ontdekkingstocht. De bovenstaande set van 5 kaarten laat op tedere wijze zien hoe het is om steeds meer te vertrouwen op je groene hart. Kijk maar eens welke kaart het beste past bij jouw beleving op dit moment en lees de bijbehorende tekst. De kans is groot dat je over een jaar een andere kaart uitkiest. 

De kaartenset is ook te koop in onze webwinkel. Klik hier voor meer informatie over de kaartenserie 'De liefde van het groene hart'.

Groene hart en vierde chakra

Het groene hart is verbonden met het vierde chakra, het hartchakra, dat groen gekleurd is. Nu het tijdperk van de vierde dimensie is begonnen, kunnen we voluit gaan werken met het vierde chakra. Dit is een veel hogere trilling dan we gewend zijn. We kunnen veel informatie aan. Het leven zal ook veel sneller gaan. Ons hart heeft nog nooit zo snel kunnen kloppen!   


Leven vanuit je hart is een geheel nieuwe ervaring. Kun jij al met hart en ziel in het leven staan, overal waar je bent? Of je nu thuis bent of op je werk; of je nu ontspannen bent of een moeilijke situatie meemaakt.... Wanneer je je hart kunt laten spreken, kun je ALTIJD een staat van geluk bereiken.


Meer lezen over het benutten van je potentieel? Klik hier.