Top
Groene Hart Profiel

Het Groene Hart Profiel beschrijft de 3 belangrijkste sleutels die jij nodig hebt voor een leven op basis van vrijheid, overgave en bezieling.

Voor wie is het Groene Hart Profiel bedoeld? 

Het Groene Hart Profiel is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met hun tijdzegel. Er is namelijk nog meer belangrijke informatie uit de Tzolkin af te leiden! Het is niet alleen van belang om te weten op welke dag je bent geboren (tijdzegel), maar ook in welke tijdsperiode (tijdlus) en met welke toon. De extra informatie geeft jou dieper inzicht in je mogelijkheden (en problemen) om je hart te openen.

Wat staat er in het Groene Hart Profiel?

Het Groene Hart Profiel beschrijft drie belangrijke sleutels:
  • levenskracht (tijdzegel)
  • levensopdracht (toon)
  • levenspad (tijdlus)
In het profiel wordt uitgelegd hoe deze met elkaar samenhangen en hoe deze jouw persoonlijkheid kunnen vormen. Juist de combinatie van deze drie factoren, brengt je dicht bij de essentie van jouw leven.

Het Groene Hart Profiel geeft dus ook een karakterbeschrijving van de toon! Veel mensen hebben hier afgelopen jaren naar gevraagd. De nieuwe inzichten komen dus nu beschikbaar via het Groene Hart Profiel.

Belangrijk: in het Groene Hart Profiel ontdek je dus welk tijdzegel codeert voor jouw levenspad. Om je verder te verdiepen in dit zegel, raden we je aan om het werkboek van dit tijdzegel te bestellen. Er blijken dus twee werkboeken die voor jou van belang zijn!

Hoe weet ik welk Groene Hart Profiel ik nodig heb?

Er zijn maarliefst 260 verschillende profielen, net zoveel als dat er dagen in de Tzolkin zijn.

Om te weten welk Groene Hart Profiel jij nodig hebt, moet je het Kin getal onthouden, zoals je dat hebt uitgerekend bij de Tzolkin Calculator. Dit is je 'landingsplaats' in de Tzolkin. Als je hier niet uitkomt, kun je altijd een mail sturen naar TimeTools2013 (zie onder).

Een profielen bestellen

We hebben inmiddels meerdere Groene Hart Profielen gereed gemaakt; deze zijn na bestelling meteen te downloaden. Klik hier voor het actuele overzicht. Als jouw kin erbij staat, kun je het profiel bestellen in de webwinkel en daarna meteen downloaden!

Staat jouw profiel nog niet in het overzicht, dan kun je nog steeds je Groene Hart Profiel opvragen. Stuur dan een bericht naar info@timetools2013.com en vermeld daarin je geboortedatum. We zullen dan zo snel mogelijk het Groene Hart Profiel maken dat past bij jouw kin!