Top
Jaartraject
Het jaartraject van TimeTools2013 is een coachingstraject. Het programma is opgebouwd uit vijf groepsbijeenkomsten en één individueel eindgesprek. We werken in vaste groepen van 5-8 mensen. Als onderdeel van het traject ga je concreet aan de slag met de materialen van TimeTools2013, zoals het boek, de werkboeken en het Groene Hart Profiel. 

Het jaartraject levert je het volgende op:
 • Doorbraken in je persoonlijke ontwikkeling
 • Experimenteren met nieuwe vormen van spiritualiteit
 • Diepgaand inzicht in jouw tijdzegel, toon en levenspad
 • Leren zien hoe je m.b.v. de Tzolkin altijd oplossingen kunt vinden voor knelpunten en uitdagingen die op je afkomen
 • Vertrouwd worden met de collectieve hartsenergie
 • ... 

Leven vanuit je innerlijke kracht 


Heb jij ook het sterke innerlijke gevoel dat het de hoogste tijd is geworden om meer uit je leven te halen? Baal je er misschien van dat je niet (snel genoeg) vooruit komt? Je ervaart een 'glazen plafond' in je leven. Je beseft dat je maar één keer leeft en dat maakt je vaker nerveus dan je zou willen. Je weet dat er wat moet veranderen, maar op een of andere manier heb je nog steeds niet ontdekt aan welke knoppen je dan moet draaien. Bepaalde (fysieke) blokkades komen telkens terug en je merkt dat je vast zit in beperkende patronen. Wat kun je eraan doen?

De kans is groot dat de Tzolkin je gaat helpen om doorbraken in je leven te creëren. Mensen die succesvol werken met de Tzolkin, hebben namelijk ontdekt dan er voor elke situatie een oplossing is! De antwoorden zijn altijd dichtbij, je moet ze alleen leren herkennen. Door te leren werken met de Tzolkin, ga je ontdekken hoe de antwoorden zich concreet aandienen in jouw leven. De Tzolkin helpt je om de 'verborgen codes' van synchroniciteit te leren ontcijferen. Er gaat een volledig nieuwe wereld vol mogelijkheden voor je open.  

In het jaartraject ga je samen met anderen op onderzoek naar de betekenis van de tijdzegels die zich aandienen in jouw leven. Deze reis brengt je in contact met je innerlijke kracht. En, geheel passend bij de vierde dimensie, ga je de synchroniciteit herkennen tussen jou en de anderen.


Wat is het volledige potentieel van je tijdzegel?


Hoe zou je het vinden als je je elke dag mag richten op datgene waar je goed in bent? Alles wat je doet geeft vreugde en je gaat elke avond met een voldaan gevoel naar bed. Je hebt het gevoel dat je lééft! Je kijkt naar de mensen die in je leven komen en beseft dat iedereen er er met een reden is. Je ziet wat anderen jou komen brengen en kunt daarom in liefde de ander tegemoet treden. Tegelijkertijd blijf je dicht bij jezelf en zie je wat je moet doen om je persoonlijke groei mogelijk te maken. 

Misschien heb jij, net als zoveel anderen, geleerd dat het leven moeilijk en zwaar hoort te zijn. Dat zingeving niet bestaat en dat je hard moet werken om te slagen. Voor velen klinkt de belofte van de Tzolkin te mooi om waar te zijn, omdat ze nooit hebben geleerd hoe je tijdzegels in het dagelijkse leven kunt herkennen. Toch zijn er mensen – zoals jij – die moeiteloos aanvoelen wat de diepere betekenis van elke ervaring is. Dus waarom jij niet?


Wat het jaartraject jou brengt 


Het jaartraject is een unieke mogelijkheid om praktisch aan de slag te gaan met de wereld van de 20 tijdzegels. Je ontmoet er mensen die – net als jij – de kracht van hun eigen tijdzegel volledig willen benutten. Door ervaringen uit te wisselen, komen de zegels tot leven en doe je diepgaande inzichten op.

Vóór het jaartraject

Na het jaartraject


Je hebt last van de blokkades van jouw tijdzegel:

 • Je leven zit op slot
 • Je herkent jezelf vooral in de blokkades van jouw tijdzegel
 • Je weet niet wat je kunt doen om een nieuwe draai aan je leven te geven 
 • Je voelt je beperkt in je zijn en denkt dat dit bij het leven hoort
 • Je hebt geen idee hoe en wanneer de vierde dimensie jou kan ondersteunen
 • Je weet niet wat jij hebt aan de 20 tijdzegels  
 • Je bent op zoek naar oplossingen voor jouw problemenJe gaat het potentieel van jouw tijdzegel benutten:

 • Je leven stroomt volop
 • Je maakt contact met het potentieel van je tijdzegel
 • Je weet dat het universum antwoorden naar je toestuurt en dat de Tzolkin je helpt om deze boodschappen te ontcijferen
 • Je hebt het gevoel dat je toegang hebt tot de essentie van het leven
 • Je voelt wanneer je op de vierdimensionale trilling bent afgestemd
 • Je beseft dat je alle 20 tijdzegels nodig hebt om de taal van het universum te begrijpen
 • Je weet wat je moet doen om werkelijk te kunnen leven

Wat mag je tijdens het jaartraject verwachten?


Het jaartraject van TimeTools2013 is een coachingstraject. Het programma is opgebouwd uit vijf groepsbijeenkomsten en één individueel eindgesprek. We werken in vaste groepen van 5-8 mensen. Als onderdeel van het traject ga je concreet met het werkboek van jouw tijdzegel aan de slag en wissel je de resultaten uit met de andere deelnemers. Daarnaast werk je ook met het boek met het zegel van jouw levenspad en je persoonlijke Groene Hart Profiel. Het is heel motiverend om de resultaten met anderen te bespreken en samen tot nieuwe inzichten te komen. 


Het kan een schok voor je zijn als je ineens beseft dat de taal van de tijdzegels de sleutel is, waarmee allerlei problemen uit je leven verdwijnen. Kan de oplossing zo 'simpel' zijn? Het succes van het jaartraject ligt in jouw persoonlijke ontwikkeling en de ambitie die jij koestert om je open te stellen voor een nieuwe manier van leven. Ben jij klaar om je over te geven aan de kracht van het werken met de tijdzegels? Wil je jouw volledige potentieel manifesteren? Elke dag dat je je laat leiden door de kracht van je zegel, zul je ervaren dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent en dat je dan al je talenten mag inzetten! 


Beleef het samen!


Hoe vaak gebeurt het niet dat je tijdens een cursus, workshop of bijeenkomst volop inspiratie en ervaringen opdoet, maar er niet in slaagt om dit een plek te geven in je eigen leven? Het blijkt cruciaal om je ervaring te kunnen delen met vrienden, familie of collega's. Ook je eigen leerervaring tijdens deze workshop wordt veel intenser en doeltreffender als je het samen beleeft. Nodig daarom zoveel mogelijk bekenden uit om mee te doen aan het jaartraject. Je geeft jezelf en de ander een flinke duw de rug!Zet het alvast op je wensenlijstje:

Januari 2017-2018: jaartraject

Opzet: coaching in een intervisiegroep.
5 bijeenkomsten + individueel eindgesprek
Inclusief materialen

Data/locatie: in overleg met de groep

Druk op de onderstaande button om je aan te melden.