Top
4D dagadvies service

Hoe ziet een 4D dagadvies eruit?

Een dagadvies beschrijft het thema van de dag. Het advies is opgesteld op basis van de cyclus van 20 tijdzegels (Tzolkin). De tekst is zo opgeschreven, dat deze jou helpt om optimaal af te stemmen op de beweging van tijd. Klik hier voor een voorbeeld van een dagadvies!

Hoe vaak krijg je een dagadvies?

Je krijgt elke dag rond middernacht een nieuwe e-mail met het 4D thema van de komende dag.

Wat kost de 4D dagadvies service?

Het abonnement is de eerste 20 dagen gratis. Daarna wordt het vanzelf stopgezet. Als je het advies langer wilt ontvangen, kun je in onze webwinkel een abonnement afsluiten voor 260 dagen (één Tzolkin). Klik hier voor meer informatie.

Waarom een dagadvies?

Het 4D dagadvies helpt je om af te stemmen op de trilling van de vierde dimensie. Het ondersteunt jou om volledig vanuit zielskracht te gaan leven. Het advies heeft verschillende voordelen:

- je kunt bepalen of je meestroomt met de tijd
- je krijgt gevoel voor de energie van de 20 tijdzegels
- je stemt automatisch af op de vierde dimensie en versterkt flow in je leven
- je ontdekt hoe magisch de wereld in elkaar zit


Hoe werkt een 4D dagadvies?

Je laat het symbool en het thema van de dag op je inwerken. Op dat moment ben je op onbewust niveau al aan het afstemmen op de vierde dimensie. Je kunt de informatie over het thema van de dag ook gebruiken om te onderzoeken hoe het 4D thema van de dag doorklinkt in jouw leven. Hoe meer je vertrouwd raakt met het thema, hoe beter je het gaat herkennen. Klik hier voor praktische tipsAANVRAGEN GRATIS 4D DAGADVIES SERVICE (20 dagen)
Ik wil wel een dagadvies, maar lees mijn e-mail onregelmatig.

In dat geval raden we je aan de 4D kalender te kopen bij TimeTools2013. Deze kalender draai je elke dag met de hand om. Klik hier voor meer informatie.