Top
Tijdbelevingsavond Chicchan (kunstenaar)
Tijdbelevingsavond Chicchan (kunstenaar)DATUM: dinsdag 28 april 2013
TIJD: 20.00 -22.15 uur
LOCATIE: Coffea Bar, Hondsrugstraat 12a, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: vooraf aanmelden is nodig, zie onder


Tijdbelevingsavond: Chicchan (kunstenaar)

Deze tijdbelevingsavond biedt een boeiende kennismaking met het tijdzegel Chicchan (kunstenaar). We gaan het hebben over de kracht van passie en wat het betekent om de levenskracht in jezelf los te maken. Voel de impulsen van je lichaam en maak de kunstenaar in je wakker.

De avond is van bijzonder belang voor mensen met het tijdzegel Chicchan. Zij krijgen inzichten in de diepere lagen van hun 4D persoonlijkheid. De ervaring leert dat iedereen veel herkenning heeft in de bespreking van zijn of haar eigen tijdzegel. Naast herkenning is er ook veel inspiratie om je dagelijkse leven te voorzien van nieuwe impulsen. Het is erg leuk om mensen te ontmoeten met hetzelfde tijdzegel en hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Chicchan is daarnaast een ondersteunende kracht voor mensen met de volgende tijdzegels:
  • Cimi (hulpverlener, witte wereldoverbrugger)
  • Cib (rebel, gele krijger)
  • Kan (vakman, geel zaad)
  • Ix (tovenaar, witte tovenaar)
Mensen met bovenstaande zegels kunnen deze avond dus leren hoe ze verder in hun kracht kunnen komen!

Chicchan heeft verder een bijzondere relatie met Men (rechter, blauwe adelaar). Mensen met het tijdzegel Men hebben Chicchan nodig om volledig in hun kracht te kunnen komen. Voor mensen met het tijdzegel Men is de avond dus ook een aanrader!

Tot slot het volgende: op 28 mei 2013 staat de tijd in het teken van Chicchan. En niet alleen die dag, maar ook de 12 dagen die erop volgen! Iedereen heeft dan met de energie van Chicchan te maken. Als je deze dagen wilt meestromen met de tijd, kun je deze avond veel concrete tips opdoen. Je leert Chicchan in je dagelijkse leven te herkennen en haar kracht te benutten. Je versterkt hierdoor de ervaring van flow en kunt daardoor (veel) meer uit het leven halen!
AANMELDEN

Geef je op door een kaartje te kopen in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie.

Let op: tijdbelevingsavonden kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier om terug te keren naar het overzicht van tijdbelevingsavonden.