Top
Tijdbelevingsavond Chuen (humorist)DATUM: zondag 23 juni 2013
TIJD: 20.00 -22.15 uur
LOCATIE: Coffea Bar, Hondsrugstraat 12a, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: vooraf aanmelden is nodig, zie onder


Tijdbelevingsavond: Chuen (humorist)

Deze tijdbelevingsavond biedt een boeiende kennismaking met het tijdzegel Chuen (humorist). We gaan het hebben over de kracht van humor en wat het betekent om te kunnen relativeren. Ontdek de humorist in jou en maak houd je leven luchtig!

De avond is van bijzonder belang voor mensen met het tijdzegel Chuen. Zij krijgen inzichten in de diepere lagen van hun 4D persoonlijkheid. De ervaring leert dat iedereen veel herkenning heeft in de bespreking van zijn of haar eigen tijdzegel. Naast herkenning is er ook veel inspiratie om je dagelijkse leven te voorzien van nieuwe impulsen. Het is erg leuk om mensen te ontmoeten met hetzelfde tijdzegel en hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Chuen is daarnaast een ondersteunende kracht voor mensen met de volgende tijdzegels:
  • Etznab (meester, witte spiegel)
  • Lamat (dirigent, gele ster)
  • Oc (vriend, witte hond)
  • Ahau (heilige, gele zon)
Mensen met bovenstaande zegels kunnen deze avond dus leren hoe ze verder in hun kracht kunnen komen!

Chuen heeft verder een bijzondere relatie met Imix (moeder, rode draak). Mensen met het tijdzegel Imix hebben Chuen nodig om volledig in hun kracht te kunnen komen. Voor mensen met het tijdzegel Imix is de avond dus ook een aanrader!

Tot slot het volgende: op 23 juni staat de tijd in het teken van Chuen. En niet alleen die dag, maar ook de 12 dagen die erop volgen! Iedereen heeft dan met de energie van Chuen te maken. Als je deze dagen wilt meestromen met de tijd, kun je deze avond veel concrete tips opdoen. Je leert Chuen in je dagelijkse leven te herkennen en haar kracht te benutten. Je versterkt hierdoor de ervaring van flow en kunt daardoor (veel) meer uit het leven halen!
AANMELDEN

Geef je op door een kaartje te kopen in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie.

Let op: tijdbelevingsavonden kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier om terug te keren naar het overzicht van tijdbelevingsavonden.