Top
Tijdbelevingsavond Manik (genezer)DATUM: 26 november 2013
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: vooraf aanmelden is nodig, zie onder


Tijdbelevingsavond: Manik (genezer)


Deze tijdbelevingsavond biedt een boeiende kennismaking met het tijdzegel Manik (genezer). Manik gaat over heelwording en persoonlijke groei. Thema's die aan bod zullen komen zijn: gezondheid, vitaliteit en holisme. In onze persoonlijke ontwikkeling zullen we telkens het geheel in de gaten moeten houden, anders belemmeren we onze eigen groei. Gelukkig hoeven we hier niet veel over na te denken, want Manik reikt ons vanzelf de thema's aan! Door de energie van Manik te herkennen en op te pakken, maak je jezelf klaar om nieuwe stappen te kunnen zetten in je leven!

De avond is van bijzonder belang voor mensen met het tijdzegel Manik. Zij krijgen inzichten in de diepere lagen van hun 4D persoonlijkheid. De ervaring leert dat iedereen veel herkenning heeft in de bespreking van zijn of haar eigen tijdzegel. Naast herkenning is er ook veel inspiratie om je dagelijkse leven te voorzien van nieuwe impulsen. Het is erg leuk om mensen te ontmoeten met hetzelfde tijdzegel en hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Manik is daarnaast een ondersteunende kracht voor mensen met de volgende tijdzegels:
  • Ix (tovenaar, witte tovenaar)
  • Kan (vakman, geel zaad)
  • Ik (prediker, witte wind)
  • Eb (ondernemer, gele mens)
Mensen met bovenstaande zegels kunnen deze avond dus leren hoe ze verder in hun kracht kunnen komen!

Manik heeft verder een bijzondere relatie met Caban (wijze, rode aarde). Mensen met het tijdzegel Caban hebben Manik nodig om volledig in hun kracht te kunnen komen. Voor mensen met het tijdzegel Caban is de avond dus ook een aanrader!

Tot slot het volgende: op 26 november 2013 staat de tijd in het teken van Manik. En niet alleen die dag, maar ook de 12 dagen die erop volgen! Iedereen heeft dan met de energie van Manik te maken. Als je deze dagen wilt meestromen met de tijd, kun je deze avond veel concrete tips opdoen. Je leert Manik in je dagelijkse leven te herkennen en haar kracht te benutten. Je versterkt hierdoor de ervaring van flow en kunt daardoor (veel) meer uit het leven halen!
AANMELDEN

Geef je op door een kaartje te kopen in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie.

Let op: tijdbelevingsavonden kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over tijdbelevingsavonden.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.