Top
Slotavond cyclus tijdbelevingsavonden 2012-2014DATUM: 11 april 2014
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: vooraf aanmelden is nodig, zie onder


Slotavond

Het is tijd voor een feestje! Afgelopen 1,5 jaar hebben we maarliefst 20 unieke tijdbelevingsavonden georganiseerd. Deze bijeenkomsten waren een groot succes! We willen de cyclus binnenkort afsluiten met een bijzondere slotavond. Deze bijeenkomst is vooral bedoeld voor mensen die afgelopen jaar één of meerdere tijdbelevingsavonden hebben bijgewoond. We blikken terug op het geheel van de 20 avonden en stellen ons daarbij een aantal interessante vragen, zoals:
  • Wat is de essentie van de 20 tijdzegels?

  • Zijn de 4D tijdzegels oude wijn in nieuwe zakken of is het een werkelijke transformatie?

  • Wat is het 21e zegel?

Het programma is opgebouwd uit twee delen. Voor de pauze geven we een terugblik op de afgelopen 20 tijdbelevingsavonden. We gaan de inzichten in een overzicht plaatsen en geven een doorkijk op zaken die we in de toekomst gaan uitwerken. Na de pauze is er volop tijd voor vragen. Dan kan iedereen vragen stellen over de zegels, het werken met tijdlussen of de vierde dimensie in het algemeen. Het belooft weer een inspirerende avond te worden, waarbij veel puzzelstukjes op zijn plek kunnen vallen.

AANMELDEN

Geef je op door een kaartje te kopen in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie.

Let op: tijdbelevingsavonden kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over tijdbelevingsavonden.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.