Top
Holografisch creëren deel I: vrije scheppingscyclus


DATUM: 30 mei 2014
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 28 mei a.s. (zie onder voor meer info)


Holografisch creëren I: vrije scheppingscyclus


Holografisch creëren heeft te maken met 5 verschillende scheppingsprocessen die door de Tzolkin worden beschreven. We gaan het deze avond hebben over de vrije scheppingscyclus. Deze scheppingscyclus is verbonden met de tijdzegels Muluc (coach), Oc (vriend), Chuen (humorist) en Eb (ondernemer). Als jij één van deze zegels hebt, beschrijft de vrije scheppingscyclus de kern van jouw creatiekracht. In de vrije scheppingscyclus krijg je de vrijheid om te manifsteren waar je verlangen naar uitgaat. Dan ben je even helemaal vrij van je verleden, plichten of problemen. Dit lijkt misschien het Walhalla, maar zo eenvoudig is dat nog niet. Kun jij deze vrijheid aan? En aan de andere kant gaat het om de vraag: waarom wil je eigenlijk iets creëren?

Op dinsdag 27 mei start het kasteel van de vrije scheppingscyclus. Vanaf die dag kun je 52 dagen lang de energie van de vrije scheppingscyclus ervaren. De avond is dus een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de beschikbare manifestatiekracht!AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Het kan dus voorkomen dat er geen stoel meer vrij is. We geven voorrang aan mensen die zich hebben opgeven voor alle 7 avonden. Ben jij van plan alle avonden te komen? Geef dit aan ons door. Je kunt een mail sturen naar info@timetools2013.com!  

Geef je op door een mail te sturen naar TimeTools2013. Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: activiteiten in het kader van 'holografisch creëren' kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over de cyclus 'holografisch creëren'.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.