Top
Holografisch creëren: introductie
DATUM: 16 mei 2014
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 14 mei a.s. (zie onder voor meer info)


Holografisch creëren: introductie


Deze activiteit is bedoeld voor mensen met of zonder achtergrondkennis over de (tijdzegels van de) vierde dimensie. Iedereen is dus welkom!

Op de eerste avond van de cyclus van 7 activiteiten starten we met een inleiding. We gaan het hebben over holografische scheppingskracht en het belang hiervan voor de nieuwe tijd.

Holografisch creëren is een enorm krachtige manier van leven. Het klinkt misschien magisch en ingewikkeld. Toch is het basisprincipe simpel: jouw bewustzijn is niet gebonden aan tijd en ruimte en leeft in verschillende werkelijkheden tegelijk. Je bent daarom altijd verbonden met het creatieproces van anderen, misschien wel meer dan je denkt. Verder is het zo dat alles wat jij maakt, uitstraalt naar de wereld van anderen. Door je bewust te worden van alle wederzijdse interacties, kun je jouw creatieproces beter afstemmen op het collectieve creatieproces en zul je merken dat de effectiviteit van jouw werk enorm toeneemt!

De Tzolkin biedt allerlei inzichten om het holografische karakter van het creatieproces te begrijpen. Er zijn vijf scheppingsprocessen die op ingenieuze wijze in elkaar grijpen. Ze functioneren op verschillende schaalniveaus en hebben verschillende sleutels tot succes. We gaan deze avond uitleggen wat we precies met de term 'scheppingscyclus' bedoelen en hoe de 5 cycli zijn verbonden met de 20 tijdzegels, de chakra's en bepaalde denkwijzen uit de wereld van het projectmanagement. De bedoeling is om een overzicht te schetsen, waardoor de volgende activiteiten in hun samenhang begrepen kunnen worden.

We staan ook stil bij jouw persoonlijke situatie. Op basis van de Tzolkin kunnen we de volgende informatie uitrekenen:

- favoriete scheppingscyclus (innerlijke kracht)
- de scheppingscyclus van je levenspad
- sleutel (toon) om beide scheppingsprocessen te synchroniseren

Als je wilt weten wat jouw scheppingscyclus is, klik dan hier.

We zien je graag op 16 mei a.s.!
AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Het kan dus voorkomen dat er geen stoel meer vrij is. We geven voorrang aan mensen die zich opgeven voor alle 7 avonden. Ben jij van plan alle avonden te komen? Geef dit uiterlijk 14 mei aan ons door. Je kunt een mail sturen naar info@timetools2013.com!  

Geef je op door een mail te sturen naar TimeTools2013. Na bevesting van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: activiteiten in het kader van 'holografisch creëren' kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over de cyclus holografisch creëren.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.