Top
Holografisch creëren deel II: basale scheppingscyclusDATUM: 18 juli 2014
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 16 juli a.s. (zie onder voor meer info)


Holografisch creëren II: basale scheppingscyclus


Holografisch creëren heeft te maken met 5 verschillende scheppingsprocessen die door de Tzolkin worden beschreven. We gaan het deze avond hebben over de basale scheppingscyclus. Deze scheppingscyclus is verbonden met de tijdzegels Imix (moeder), Ik (prediker), Akbal (monnik) en Kan (vakman). Als jij één van deze zegels hebt, beschrijft de basale scheppingscyclus de kern van jouw creatiekracht. In de basale  scheppingscyclus gaat het om betrokkenheid bij het leven om je heen. Waar wil jij voor zorgen? En hoe kun je dat of doeltreffende wijze vormgeven?

Op 18 juli, de dag van de lezing, start het kasteel van de basale scheppingscyclus. Vanaf die dag kun je 52 dagen lang de energie van de basale scheppingscyclus ervaren. De avond is dus een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de beschikbare manifestatiekracht!AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Geef je tijdig op door een mail te sturen naar info@timetools2013.com!  Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: activiteiten in het kader van 'holografisch creëren' kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over de cyclus 'holografisch creëren'.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.
Nadere informatie volgt!