Top
Holografisch creëren deel III: virtuele scheppingscyclus
DATUM: vrijdag 3 oktober 2014 (herhaling van lezing 12 september 2014)
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 2 oktober  a.s. (zie onder voor meer info)


Holografisch creëren III: virtuele scheppingscyclus


Holografisch creëren heeft te maken met 5 verschillende scheppingsprocessen die door de Tzolkin worden beschreven. We gaan het deze avond hebben over de virtuele scheppingscyclus. Deze scheppingscyclus is verbonden met de tijdzegels Ben (profeet), Ix (tovenaar), Men (rechter) en Cib (rebel). Als jij één van deze zegels hebt, beschrijft de virtuele scheppingscyclus de kern van jouw creatiekracht. In de virtuele scheppingscyclus gaat het om visie en intentie. Een achterliggende visie en intentie maakt het verschil, zelfs wanneer je ogenschijnlijk dezelfde dingen doet. Met de virtuele scheppingscyclus raken we één van de kernthema's van de vierde dimensie: de kracht van onzichtbare communicatie.

In de week van vrijdag 12 september, de dag van de lezing, start het kasteel van de viruele scheppingscyclus. Vanaf die dag kun je 52 dagen lang de energie van de virtuele scheppingscyclus ervaren. De avond is dus een mooie gelegenheid om af te stemmen op de beschikbare manifestatiekracht!AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Geef je tijdig op door een mail te sturen naar info@timetools2013.com!  Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: activiteiten in het kader van 'holografisch creëren' kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over de cyclus 'holografisch creëren'.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.