Top
Holografisch creëren deel IV: harmonische scheppingscyclus
DATUM: vrijdag 31 oktober 2014
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 29 oktober  a.s. (zie onder voor meer info)


Holografisch creëren IV: harmonische scheppingscyclus


Holografisch creëren heeft te maken met 5 verschillende scheppingsprocessen die door de Tzolkin worden beschreven. We gaan het deze avond hebben over de harmonische scheppingscyclus. Deze scheppingscyclus is verbonden met de tijdzegels Chicchan (kunstenaar), Cimi (hulpverlener), Manik (genezer) en Lamat (dirigent). Als jij één van deze zegels hebt, beschrijft de harmonische scheppingscyclus de kern van jouw creatiekracht.

In de harmonische scheppingscyclus gaat het om balans. Het is voor ieder mens nodig om de verschillende terreinen van ons leven met elkaar in balans te brengen. Tenminste, als je op persoonlijk vlak wilt doorgroeien. Pas als je een zekere harmonie tussen verschillende delen van je leven hebt aangebracht, ben je klaar voor een nieuwe fase van persoonlijke groei. Tot die tijd blijf je 'haperen' op een bepaald niveau van bewustzijn. Dit kan soms jaren duren. Met de harmonische scheppingscyclus kun je dit proces echter aanzienlijk versnellen. Wanneer we deze scheppingskracht in de vingers hebben, kan deze ons zelfs helpen om inzicht te krijgen in karmische patronen en kunnen we in contact komen met (delen van) ons kosmische zelf.

In de week van vrijdag 31 september, de dag van de lezing, start het kasteel van de harmonische scheppingscyclus. Vanaf die dag kun je 52 dagen lang de energie van de harmonische scheppingscyclus ervaren. De avond is dus een mooie gelegenheid om af te stemmen op de beschikbare manifestatiekracht!AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Geef je tijdig op door een mail te sturen naar info@timetools2013.com!  Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: activiteiten in het kader van 'holografisch creëren' kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over de cyclus 'holografisch creëren'.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.