Top
Holografisch creëren deel V: mysterieuze scheppingscyclus
DATUM: vrijdag 2 januari 2015
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 31 december a.s. (zie onder voor meer info)


Holografisch creëren V: mysterieuze scheppingscyclus


Holografisch creëren heeft te maken met 5 verschillende scheppingsprocessen die door de Tzolkin worden beschreven. We gaan het deze avond hebben over de mysterieuze scheppingscyclus. Deze scheppingscyclus is verbonden met de tijdzegels Caban (wijze), Etznab (meester), Cauac (gelovige) en Ahau (wijze). Als jij één van deze zegels hebt, beschrijft de mysterieuze scheppingscyclus de kern van jouw creatiekracht.

De mysterieuze scheppingscyclus gaat overgave en ontvangen. Het is de laatste scheppingscyclus in de reeks en dat maakt deze cyclus extra bijzonder. Wanneer je alle andere scheppingskrachten hebt ingezet, is het nu van belang om los te laten en het universum zijn werk te laten doen. Of anders gezegd: we mogen nu het mysterie laten scheppen! Dat betekent dat we mogen kijken wat zich wil manifesteren en we hoeven alleen mee te stromen met de zaken die nadrukkelijk op ons pad komen. Het is dus de kunst om het juiste moment af te wachten. Kun je dat? Durf je erop te vertrouwen dat alles naar je toekomt op het moment dat je het nodig hebt? Deze scheppingskracht vraagt van je om dankbaar te zijn voor het leven en de geschenken die je ontvangt. Hoe meer je je hiervoor openstelt, hoe meer je gaat inzien wat er voor jou werkelijk toe doet!

De mysterieuze scheppingscyclus begint op 21 december. Vanaf die dag kun je 52 dagen lang de energie van de mysterieuze scheppingscyclus ervaren. De lezing is een mooie gelegenheid om af te stemmen op de beschikbare manifestatiekracht!AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Geef je tijdig op door een mail te sturen naar info@timetools2013.com!  Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: activiteiten in het kader van 'holografisch creëren' kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over de cyclus 'holografisch creëren'.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.