Top
Holografisch creëren: afsluiting
DATUM: vrijdag 13 februari 2015
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 11 februari a.s. (zie onder voor meer info)


Het is alweer meer dan 260 dagen (één Tzolkin) geleden dat we zijn begonnen met de cyclus 'holografisch creëren'. We hebben 6 prachtige avonden beleefd, waarin we de vijf scheppingscycli en kastelen van de Tzolkin hebben ontdekt. Dit heeft ons een heel nieuwe kijk op de wereld gegeven. Om de eenheid van het leven te ervaren, blijkt het nodig om holografische verbanden te gaan zien. Zo hebben we gezien dat de piramide van Maslow dezelfde opbouw heeft als, bijvoorbeeld, de neurologische niveaus van NLP. Eigenlijk is de hele wereld opgebouwd volgens deze 'holografische logica', ook het creatieproces van de Nieuwe Tijd.

Op deze slotavond blikken we terug op alle onderwerpen die in de afgelopen lezingen aan bod zijn gekomen. Dit is het moment om te oogsten: door alles in een samenhangend perspectief te bekijken, worden de verbanden pas echt duidelijk. Met de ondersteuning van muziek, meditatie en de wijsheid van de groep zullen we doordringen tot de kern van 'holografisch creëren'. Deze bijeenkomst is daarom voor iedereen interessant en toegankelijk. Ook als je nog geen eerdere lezing hebt bijgewoond, kun je gevoelsmatig ervaren waar 'holografisch creëren' over gaat.AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Geef je tijdig op door een mail te sturen naar info@timetools2013.com!  Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: activiteiten in het kader van 'holografisch creëren' kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier voor meer informatie over de cyclus 'holografisch creëren'.

Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.