Top
1. Passie vinden

 

Je roeping ontdekken 


Centrale vraag: wat is mijn verlangen?
Uitdaging: passie vinden
Einddoel: je roeping ontdekken!


Je hebt het gevoel dat je eraan toe bent om nieuwe aspecten van jezelf te ontdekken! TimeTools2013 biedt allerlei producten en diensten aan die jou helpen om in contact te komen met je diepere verlangens. De producten hebben een verschillende opzet en bouwen voort op kennis van je tijdzegel, tijdlus en toon. Hoe meer je vertrouwd raakt met de taal van de vierde dimensie, hoe diepgaander jouw zoektocht zal zijn.

Fase 1A: snelle oriëntatie op je verlangen

Wat zegt de Tzolkin over jouw persoonlijke kracht en drijfveren? Als je je snel wilt oriënteren, raden we je aan om een gratis kennismakingsprofiel op te vragen. Klik hier voor meer informatie.

Fase 1B: een onderzoek naar je verlangen

Je tijdzegel geeft je veel inzicht in je zielsverlangen. Dit kan onmogelijk in een paar zinnen samengevat worden. Om je diepere verlangens te leren kennen, is het nodig je te gaan verdiepen in het tijdzegel. Met behulp van een persoonlijk profiel kun je veel inzicht verkrijgen in je tijdzegel. Klik hier voor meer informatie.

Fase 1C: spelenderwijs je passie ontdekken

Om een stap verder te komen, heb je behoefte aan informatie die sterk is toegesneden op jouw specifieke situatie. TimeTools2013 heeft hiervoor de workshop Tzolkin in praktijk ontwikkeld. Deze workshop gaat over je tijdzegel, tijdlus en toon. De workshop vormt daarmee een boeiende uitbreiding op je persoonlijke profiel. Klik hier voor meer informatie over de workshop.

Fase 1D: een nieuwe richting willen inslaan

Op het moment dat je voor belangrijke keuzes in je leven staat, is het interessant om een persoonlijke reading te laten doen. De reading kan je de bevestiging geven dat je op het juiste spoor zit. En als je vast zit in je eigen gedachten, geeft een reading juist nieuwe ideeën. Een reading heeft een interactief karakter en duurt 1,5 uur. Stuur een mail naar info@timetools2013.com als je hier meer over wilt weten.

Fase 1E: je roeping ontdekken 

Op een bepaald moment neem je het besluit dat je alles uit je leven wilt halen. Dan sta je in contact met de allesoverheersende zielskracht! De ziel kan een weg in willen slaan die je niet had verwacht. Om jouw roeping in het leven te ontdekken, biedt TimeTools2013 een coachingstraject aan. Dit coachingstraject gaat heel diep en overstijgt de kennis over tijdzegels en de vierde dimensie. Stuur een mail naar info@timetools2013.com als je hier belangstelling voor hebt.


Klik hier om terug te keren naar ons model voor persoonlijke groei.