Top
3. Talenten benutten


Van je leven een kunstwerk maken


Centrale vraag: welke kracht heb ik?
Uitdaging: talenten benutten
Einddoel: van je leven een kunstwerk maken!


Je voelt je in balans en bent klaar om iets neer te zetten in de wereld. Je wilt werken vanuit eigen kracht en gebruik maken van de mogelijkheden van de nieuwe tijd. TimeTools2013 organiseert allerlei activiteiten die je helpen om je scheppingskracht te versterken.

Fase 3A: snelle oriëntatie op jouw scheppingskracht

Je weet inmiddels wat jouw tijdzegel is en waar jouw drijfveren liggen. De Tzolkin kan jou helpen om nog meer over jezelf te ontdekken. Ook je scheppingskracht en werkveld kan bepaald worden op basis van je geboortedatum! TimeTools2013 wil dit voor jou uitrekenen. Klik hier voor meer informatie.

Fase 3AB: het prinicipe van holografisch creëren ontdekken

Je bent inmiddels bekend met je scheppingskracht en wilt nu weten hoe de Tzolkin het creatieproces ondersteunt. Het is nodig om vertrouwd te raken met het principe van holografisch creëren. Holografisch creëren betekent dat je de samenhang van ogenschijnlijk verschillende creatieprocessen kunt zien en in je voordeel kunt laten werken. Klik hier voor meer informatie over onze interactieve lezingen over dit onderwerp.

Fase 3C: de kracht van holografisch creëren ervaren

De Tzolkin geeft precies aan uit welke onderdelen het holografische creatieproces is opgebouwd. TimeTools2013 organiseert workshops waarin je de verschillende scheppingskrachten kunt ervaren. Daarnaast ga je spelenderwijs onderzoeken hoe je de kracht kunt inzetten in de manifestatieprocessen waar je mee bezig bent. Stuur een mail naar info@timetools2013.com voor meer informatie.

Fase 3D: jouw creatiekracht ten volle benutten  

Om jouw creatiekracht ten volle te kunnen benutten, is het nodig dat je alle facetten van het holografisch creëren onder de knie krijgt en in hun samenhang begrijpt. Het doel is dat je er zelfstandig mee kunt werken in verschillende contexten. TimeTools2013 ontwikkelt hiervoor de opleiding 'holografisch creëren'. De opleiding is nog niet gereed. Stuur een mail naar info@timetools2013.com als je hier meer over wilt weten.

Fase 3E: van je leven een kunstwerk maken 

Holografisch creëren stelt je in staat om dromen in werkelijkheid om te zetten. Wat is jouw droom en hoe kun je die concreet maken en manifesteren? In een diepgaand persoonlijk traject krijg je de ondersteuning die nodig is om van je leven een kunstwerk te maken. Je maakt gebruik van de krachten van het universum en zult ontdekken hoe jouw leven onderdeel is van een scheppend collectief. Stuur een mail naar info@timetools2013.com als je hier belangstelling voor hebt.

Klik hier om terug te keren naar ons model voor persoonlijke groei.