Top
4. Synchroon leven


Opgaan in de harmonie van het universum


Centrale vraag: hoe verander ik?
Uitdaging:
synchroon leven
Einddoel: opgaan in de harmonie van het universum!


Je weet wat je kunt en wat je in de wereld wil zetten. Je overziet alleen niet uit welke stappen jouw proces is opgebouwd en wat de beste volgorde van werken is. Je zoekt naar een manier om vanuit eigen kracht te kunnen werken, terwijl je afgestemd blijft op je omgeving. TimeTools2013 biedt allerlei producten en diensten aan die je helpen om synchroniciteit te herkennen en te versterken in je leven. 

Fase 4A: op een andere manier naar tijd kijken 

Wist je dat elke dag een eigen thema heeft? Het thema is verbonden met het tijdzegel van de dag. Klik hier om het tijdzegel van vandaag uit te rekenen. Het tijdzegel geeft je extra kracht en reikt sleutels aan om te bepalen hoe je kunt meestromen. Om een indruk te krijgen van tijdpatronen, raden we je aan om het 4D dagadvies een tijdje te volgen. Klik hier voor meer informatie over de dagadvies service van TimeTools2013.

Fase 4B: de betekenis van tijdzegels ontdekken  

Je bent inmiddels bekend met de 20 verschillende tijdzegels. Je wilt hier meer over weten, zodat je gaat aanvoelen waar een bepaald tijdzegel voor staat. TimeTools2013 organiseert tijdbelevingsavonden, waarin telkens één tijdzegel behandeld wordt. Dit tijdzegel wordt van verschillende kanten besproken en ervaren en komt daardoor echt tot leven! Klik hier voor meer informatie over tijdbelevingsavonden.

Fase 4C: de beweging van tijd leren aanvoelen

Je hebt inzicht verworven in het principe van tijdzegels en wilt deze kennis nu kunnen toepassen op ontwikkelingen die zich voordoen in je eigen leven. Je wilt de thema's van de tijdzegels kunnen koppelen aan actuele gebeurtenissen en dilemma's. Je wilt vertrouwen opbouwen in het associëren en het werken met je intuïtie. TimeTools2013 biedt workshops aan waarin je spelenderwijs gaat ontdekken hoe dit werkt. Stuur een mail naar info@timetools2013.com voor meer informatie.

Het is zeker ook een aanrader om te gaan werken met Mijn Tijdbelevingsboek. Dit product van TimeTools2013 is speciaal ontwikkeld om jouw ervaringen met tijdzegels te verdiepen en hierin patronen te gaan ontdekken. Klik hier voor meer informatie.

Fase 4D: elke dag overvloed ervaren

Het werken met tijdzegels vraagt om een nieuwe manier van leven! Je verschuift je prioriteit van manifesteren (oude tijd) naar synchroniseren (nieuwe tijd). Bij synchroniseren zie je jezelf in de eerste plaats als een schakel in een groter geheel. Je wilt dat de wereld als geheel zich op harmonieuze wijze kan ontwikkelen. Het is je verlangen om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. TimeTools2013 ontwikkelt de opleiding 'Synchroniserend leven' waarin je leert hoe je deze levenswijze kunt ontwikkelen. Neem contact op met info@timetools2013.com als je hier belangstelling voor hebt.

Fase 4E: anderen inwijden in de nieuwe tijd 

Je hebt ontdekt hoe je elke dag bewust kunt leven in synchroniciteit en kunt hier intens van genieten. Je wilt dit levensgevoel kunnen overbrengen op anderen. In een diepgaand coachingstraject kun je jezelf ontwikkelen tot een trainer die anderen inwijdt in de principes van de Tzolkin en synchroon leven. Als je het traject hebt doorlopen mag je workshops gaan geven in samenwerking met TimeTools2013. Neem contact met ons op als je hier meer over wilt weten.

Klik hier om terug te keren naar ons model voor persoonlijke groei.