Top
5. In liefde jezelf zijn


Meesterschap van het (groene) hart ontwikkelen


Centrale vraag: wanneer ben ik mezelf?
Uitdaging: in liefde jezelf zijn!
Einddoel: meesterschap van het (groene) hart ontwikkelen!


Je leeft in het moment en durft keuzes te maken die je niet meer met je verstand kunt bevatten. Terwijl je je overgeeft aan de kracht van de universele liefde, merk je dat de onzichtbare wereld jou voor nieuwe uitdagingen stelt. Het gaat erom dat je leert vertrouwen op je innerlijke kompas en gaat werken met je verhoogde sensitiviteit en nieuwe communicatieve mogelijkheden. TimeTools2013 organiseert allerlei activiteiten die jou helpen om ieder moment van de dag in verbinding te blijven met jouw Hogere Zelf.

Fase 5A: kennismaking met energetische communicatie 

Je wilt het volledige potentieel van de vierde dimensie gaan ontdekken. In dat geval is het nodig om je te oriënteren op de principes van energetische communicatie. Als mens kunnen we op dit vlak veel leren van de dierenwereld. Tijdens een paardenclinic demonstreren we wat energetische communicatie is en vertellen we welke ongekende mogelijkheden dit jou als mens geeft. Stuur een mail naar info@timetools2013.com voor meer informatie.

Fase 5B: begrijpen wat energetische communicatie is

Je beseft dat er geheel nieuwe mogelijkheden zijn om te ervaren en te communiceren. Je vraagt je af wat energetische communicatie nu precies is en hoe dit samenhangt met telepathie, synchroniciteit en de collectieve geest. We raden je aan om onze lezingen over energetisch communiceren bij te wonen. Hierin leggen we ook uit waarom TimeTools2013 juist met paarden werkt en wat deze edele dieren de mensheid willen leren. Stuur een mail naar info@timetools2013.com voor meer informatie.

Fase 5C: jouw (onbewuste) patronen in energetische communicatie ontdekken

Je bent eraan toe om te ervaren wat energetische communicatie is en met je doet. TimeTools2013 verzorgt samen met Johanna Vrielink verschillende workshops waarmee je de principes van energetisch communiceren in de praktijk kunt brengen. Dit zijn altijd workshops met (rustige) paarden! Iedereen kan werken met paarden, mits je goed aardt. Klik hier voor meer informatie over de workshops.

Fase 5D: energetische communicatie kunnen inzetten in je dagelijkse leven 

Energetische communiceren leidt meestal tot een geheel nieuwe manier van leven. Je gaat veel meer voelen en waarnemen! Dit roept allerlei vragen op en leidt er meestal toe dat je andere keuzes gaat maken dan je gewend was. In een jaartraject 'energetisch leven' ontdek je hoe je energetisch communiceren een plek kunt geven in je dagelijkse leven. In het jaartraject komen alle methoden van TimeTools2013 samen: werken met tijdzegels, tijdbeleving en de interactie met paarden. Stuur een mail naar info@timetools2013.com als je belangstellling hebt voor dit traject.

Fase 5E: meesterschap van het (groene) hart ontwikkelen  

Ben jij een meester van het (groene) hart? Dit kan alleen als je vertrouwd bent met alle aspecten van vierdimensionaal leven. Als je een brede basis hebt gelegd, kun je het meesterschap in jezelf tot ontwikkeling brengen. Dit is een persoonlijke weg. TimeTools2013 kan jou begeleiden op dit pad. In het ultieme coachingstraject krijg je de kans om meesterschap van de vierde dimensie te ontwikkelen. Stuur een mail naar info@timetools2013.com voor meer informatie.

Klik hier om terug te keren naar ons model voor persoonlijke groei.