Top
2. Balans aanbrengen

 

Toegang krijgen tot je volledige zielskracht 


Centrale vraag: waar ben ik aan toe?
Uitdaging: balans aanbrengen!
Einddoel: toegang krijgen tot je volledige zielskracht!


Je weet wat je passie is. Je wilt hier invulling aan geven, maar het lukt nog niet. Je vraagt je af of je er klaar voor bent. TimeTools2013 organiseert allerlei activiteiten die je helpen om je passie in balans te brengen met de rest van je leven.

Fase 2A: snelle oriëntatie op de veranderende tijdgeest

Je hebt inmiddels een idee van je tijdzegel. Nu vraag je je af waar je verlangen naar zielskracht en passie vandaan komt. Het heeft te maken met de veranderende tijdgeest. Op onze website leggen we een en ander uit: 

- zielskracht en psychologie
- kennis van de Maya's
- wat is de vierde dimensie?

Klik een onderwerp aan om een impressie te krijgen van de veranderende tijdgeest.

Fase 2B: inzicht krijgen in de mogelijkheden van de nieuwe tijd

Je hebt je persoonlijk profiel gelezen en hebt daarin kunnen lezen hoe jouw tijdzegel samenwerkt met andere tijdzegels. De verbanden tussen de tijdzegels fascineren je. Je wilt hier meer over te weten komen. We raden je aan om het boek 'Boodschap van een Bloem' te gaan lezen. Dit boek is heel toegankelijk geschreven en legt in heldere woorden uit wat tijdzegels zijn en waar de vierde dimensie over gaat. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt ook meedoen aan de cursus 'Inleiding vierde dimensie'. Klik hier voor meer informatie.

Fase 2C: mogelijkheden van de nieuwe tijd ervaren 

Als je een goede indruk hebt gekregen van de nieuwe tijd, ben je eraan toe om te ervaren wat de nieuwe tijd jou kan brengen. TimeTools2013 gaat een workshop ontwikkelen waarin je je intuïtieve vermogens kunt ontdekken. We zullen hierbij gaan werken met de energie van planten en hun relatie tot de tijdzegels. Stuur een mail naar info@timetools2013.com als je hier meer over wilt weten.

Fase 2D: jezelf gereed maken voor de nieuwe tijd

Op het moment dat je ernaar verlangt om een bepaalde groei door te maken, kun je eerst een aantal persoonlijk blokkades tegenkomen. In dat geval is het nodig om met de juiste coach en/of therapeut in contact gebracht te worden die je ondersteunt in je ontwikkeling. TimeTools2013 werkt samen met enkele uitstekende therapeuten die vertrouwd zijn met de benadering van TimeTools2013. TimeTools2013 coördineert jouw groei en brengt je in contact met de juiste personen. Stuur een mail naar info@timetools2013.com als je benieuwd bent naar jouw mogelijkheden.

Fase 2E: je zielskracht verzamelen 

Op het moment dat je je roeping wilt manifesteren, heb je je volledige zielekracht nodig. Maar wat is dat? Het gaat erom dat je je innerlijke wijsheid toelaat en inzage hebt in het grotere proces van je zielereis. In een diepgaand coachingstraject krijg je inzage in je zielereis en krijg je de kans om zeer diepgewortelde, onbewuste patronen bij te sturen. Stuur een mail naar info@timetools2013.com als je hier interesse in hebt.


Klik hier om terug te keren naar ons model voor persoonlijke groei.