Top
Tijd creëren in 2015!DATUM: 14 november 2014
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 12 november a.s. (zie onder voor meer info)


Ben je al op zoek naar een agenda voor 2015? Wat zijn dan je overwegingen? Heb je er wel eens over nagedacht dat er ook een agenda bestaat waarmee je tijd creëert?! Dit is het tijdbelevingsboek van TimeTools2013. Op vrijdag 14 november leggen we je uit hoe het werkt. 

Het leven wordt steeds drukker. Dit heeft te maken met de tijdgeest en het steeds complexer wordende leven. We krijgen steeds meer informatie te verwerken en we hebben steeds meer relaties te managen. We nemen steeds meer verantwoordelijkheden op onze schouders. Hoe houden we het vol? Hoe zorgen we voor tijd voor onszelf? Time management theorieën leren ons dat we ons niet mogen verliezen in urgente zaken (want dat leidt tot permanent crisis management) en tijd moeten inplannen voor zaken die we werkelijk belangrijk vinden. Alleen, wat is belangrijk en wat is het juiste moment daarvoor? De Tzolkin biedt allerlei hulpmiddelen om hier snel en 'just in time' achter te komen. Als je de Tzolkin kunt aanvoelen, kun je doordringen tot de kern van modern tijdbeheer: de dingen doen waar het tijd voor is! Het inplannen van activiteiten wordt ineens een stuk interessanter. En als je wilt afwijken van je planning, dan kan de Tzolkin jou de bevestiging geven. Dit steuntje in de rug kunnen we meestal goed gebruiken wanneer we uit onze routine stappen! 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij deze zeer praktische activiteit van TimeTools2013. We gaan het volgende doen:
  • Uitleg geven over tijd management op basis van de Tzolkin
  • Praktische uitleg bij het gebruik van het tijdbelevingsboek van TimeTools2013
  • Bespreken van het gebruik van het DEMO tijdbelevingsboek (zie onder)
  • Uitwisselen van ervaringen met het werken met het 4D dagadvies / 4D tijdlusmelder
  • Volop gelegenheid voor vragen!
Zelf oefenen met DEMO-versie tijdbelevingsboek 2015

Je kunt NU oefenenen met een DEMO tijdbelevingsboek. Deze demo is van toepassing op de tijdlus van Chicchan (kunstenaar, periode 30 oktober t/m 11 november 2014). Print het document uit en vul het de komende dagen eens in. Je krijgt dan een idee welke vragen je wilt stellen op vrijdag 14 november. Klik hier om het document te downloaden.

Je kunt Mijn Tijdbelevingsboek 2015 vanaf heden bestellen via de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Het product is te bestellen tot 26 november. We streven ernaar dat het boek vóór 5 december bij jou thuis bezorgd wordt. Na die tijd is het boek zeer beperkt leverbaar. AANMELDEN

Geef je op door een mail te sturen naar TimeTools2013. Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: deze activiteit kan met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier om terug te keren naar het overzicht van activiteiten.