Top
Het mysterie van Men (rechter)


 
DATUM: vrijdag 13 maart 2015
TIJD: 20.00 - 22.30 uur
LOCATIE: Scheperij 37, Zuidlaren
KOSTEN: 15 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 11 maart a.s.
(zie onder voor meer info)

Fotofilm Men (rechter): betrokkenheid en afstand


Deze activiteit is bedoeld om het tijdzegel rechter beter te leren kennen. Je hoeft geen verstand van het tijdzegel te hebben om de avond bij te kunnen wonen. We laten je de fotofilm 'Men (rechter): Betrokkenheid en afstand' zien. Deze film is speciaal gemaakt door TimeTools2013. De film is gebaseerd op foto's van de Nederlandse natuur en laat op meeslepende wijze ervaren wat het is om met de energie van de rechter te werken. De bijbehorende muziek is afgestemd op de sfeer van het tijdzegel, waardoor je helemaal in het juiste gevoel kunt komen en op geheel eigen wijze kunt ervaren wat Men (rechter) voor jou betekent. 

Om de film zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, maken we gebruik van het zogenaamde 'Oog van Horus'. Deze werkwijze is afkomstig uit het oude Egypte en is een manier om in contact te komen met het mysterie. In feite betekent dit dat je zonder vooroordelen of tussenkomst van anderen helder kunt waarnemen. Op deze avond kun je het tijdzegel Men dus op een zeer zuivere wijze ervaren.

De avond is opgebouwd uit verschillende activiteiten, waarin we telkens een ander zintuig prikkelen:
  • reuk: wierrook, passend bij Men
  • zicht: het bekijken van de fotofilm over Men, getiteld: 'Betrokkenheid en afstand'
  • denken: kernwoorden bij het tijdzegel Men
  • gehoor: muziek bij bovengenoemde film
  • smaak: speciaal gemaakte bonbon bij tijdzegel Men
  • gevoel: het voelen van de edelsteen die past bij Men
De opzet van deze tijdbelevingsavond is dus heel ervaringsgericht! Je gaat ontdekken dat een tijdzegel op allerlei verschillende manieren ervaren kan worden en dat je de ondersteuning van een tijdzegel op allerlei manieren kunt oproepen in je eigen leven.

De avond is een prachtige kennismaking voor iedereen die wil ontdekken waar de 20 tijdzegels van de Tzolkin voor staan. In het bijzonder is de avond van belang voor mensen met het tijdzegel Men. Ook mensen die een bijzondere relatie hebben met het tijdzegel Men raden we aan om te komen. Dit zijn, bijvoorbeeld, de mensen met de volgende tijdzegels: Chicchan (kunstenaar), Ix (tovenaar), Manik (genezer), Cimi (hulpverlener) en Cib (rebel). Ook als je Men (rechter) als levenspad hebt, kan de avond je veel waardevolle inzichten opleveren.

Klik hier voor een uitgebreide foto-impressie van de fotofilm.

Klik hier voor het overzicht van alle 20 fotofilms.AANMELDEN

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Geef je tijdig op door een mail te sturen naar info@timetools2013.com!  Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Let op: activiteiten in het kader van de serie 'Door het oog van Horus' kunnen met korting worden bezocht. Je kunt gebruik maken van een 4-strippenkaart of een 10-strippenkaart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in de webwinkel van TimeTools2013. Klik hier voor meer informatie. Als je met een strippenkaart komt, meld je s.v.p. wel aan bij de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar info@timetools2013.com.Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.