Top
Triale Dreamspell kalender

TimeTools2113 werkt met een nieuwe kalender!

Klik de flyer aan voor meer informatie over de Triale Dreamspell kalender

Overgang op 6 februari 2016

Op 4 februari 2016 stuurden wij onderstaand bericht naar de volgers van de 4D tijdlusmelder:

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat we al een tijdje geen tijdlusmelder hebben verstuurd. Dit heeft alles te maken met de grote transformatie die zich wereldwijd aan het voltrekken is. Het leven op Aarde krijgt een steeds hogere trilling en leidt overal tot nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Ook in ons persoonlijke leven hebben zich tal van openbaringen voorgedaan. Als onderdeel van deze ontwikkeling zijn we tot de ontdekking gekomen dat (zelfs) de Dreamspell kalender niet meer in de pas loopt met de trilling van Moeder Aarde. Er is een nieuwe vierdimensionale kalender nodig: de Triale Dreamspell.

TimeTools gaat daarom niet langer door met de huidige (duale) Dreamspell kalender. We gaan door onder de naam TimeTools2113. De Triale Dreamspell heeft namelijk 21 tijdzegels in plaats van 20! De nieuwe kalender duurt daardoor 273 dagen in plaats van 260. Hierdoor passen er precies 4 Tzolkins in 3 zonnejaren! Dat betekent dat het ritme van de vierde dimensie elke 3 jaar gelijkschakelt met het ritme van Moeder Aarde. In de Duale Dreamspell duurt dat maarliefst 52 jaar. De nieuwe kalender is daarmee veel meer afgestemd op de Aarde. Dat betekent de we ons meer kunnen laten zuiveren door de Aarde en, omgekeerd, de Aarde veel meer kunnen voeden vanuit de hogere dimensies. Als gevolg kunnen we onze spiritualiteit veel sneller en gemakkelijker verankeren in ons dagelijkse leven. De bijbehorende trilling heet trialiteit en komt tot uitdrukking in een oud, Keltisch symbool: de triquetra.

De beweging van de Triale Dreamspell is erop gericht om individu, maatschappij en universum met elkaar te verenigen. De beweging is telkens van en naar het centrum. In de triale Tzolkin bestaat een tijdlus uit het doorlopen van de 13 stappen van de triquetra.

Website TimeTools2113

Als je meer wilt ontdekken over de Triale Dreamspell Kalender, klik dan hier om de website van TimeTool2113 te bezoeken.


Hartelijke groeten,

Albert-Jan en Fabiënne