Top
Boodschap van een Bloem
Het boek 'Boodschap van een Bloem' is speciaal geschreven voor iedereen die wil weten wat tijdzegels zijn en wat je er concreet mee kunt. Waar de Tzolkin ophoudt, gaat het verhaal van de bloem verder... 
Ons eigen boek!

Toen we in 2007 kennis maakten met de Dreamspell kalender, konden we veel mensen enthousiast maken over onze nieuwe 'speeltje'. Mensen wilden hier meer over weten, maar raakten teleurgesteld toen ze de boeken lazen die wij hadden aangeraden. Niet dat de boeken slecht waren, maar deze hadden een andere energie.

Mensen wilden óns verhaal horen. Dat was anders. We hadden dit zelf niet meteen in de gaten, want het voelde aan alsof het gewoon was. Nu we vele jaren verder zijn, begrijpen we heel goed wat men bedoelde. Wat voor velen 'de Maya kalender' heet, noemen wij 'de vierde dimensie'. Dit is veel meer dan een kalender! In ons boek zijn we het verhaal van de vierde dimensie gaan vertellen aan de hand van een bijzondere bloem.

Heldere uitleg

Het boek is geschreven voor een breed publiek. Je hoeft geen verstand te hebben van de Tzolkin om de pagina's moeiteloos door je vingers te laten glijden. Het boek leest als een trein. Dankzij de vele illustraties kun je ook als beelddenker de verhaallijn goed volgen. Onze ervaring in het onderwijs kwam ons hierbij goed van pas. De vierde dimensie is een ingewikkeld onderwerp. We hebben het echter simpel opgeschreven en kennen geen ander boek dat zo helder uitlegt waar de beroemde Maya kalender eigenlijk over gaat. Het boek is ook niet dik - en dat komt omdat we niet meer pagina's nodig hadden om de essentie uit te leggen!

Het boek beschrijft hoe je vierdimensionaal kunt leven. Deze verruimde levenswijze gaat over flow, magie en eenheidsbewustzijn. Door te werken met de 20 tijdzegels krijgen deze begrippen een heel nieuwe betekenis. Spiritualiteit wordt praktisch, alledaags en tastbaar! Als je begrijpt wat tijdzegels zijn en hoe ze werken, kun je een gigantische flow in je leven krijgen. Het werken met flow is niet nieuw; de combinatie met tijdzegels echter wel. Het kan je leven in een stroomversnelling brengen!

De nieuwe inzichten van de bloem

Daar waar de Tzolkin ophoudt, gaat het verhaal van de bloem verder...  De bloem brengt ons terug naar de oorsprong van de Maya kalender. Dit is kennis die al bestond voordat de Maya's op aarde waren. De symbolen van de Maya's zijn dus niet heilig. In ons boek gaan we terug naar de essentie van de tijdzegels, die tot uitdrukking komt in combinaties van vormen en kleuren. Deze combinaties zie je terug in onze unieke symbolen. Dit zijn de universele, galactische symbolen voor de 4D tijdzegels waar alle sterrenvolkeren mee werken. Het zal je niet verbazen dat deze fundamentele kennis tot nieuwe inzichten in de 20 tijdzegels heeft geleid! 

Het boek kan besteld worden in onze webwinkel. Klik op onderstaande button om de webshop te bezoeken!