Top
TimeTools2113Onze missie

TimeTools2113 geeft je tijd om te leven! Als je de essentie van tijd begrijpt, kun je elk moment aanvoelen waar het tijd voor is.


Verborgen code van tijd

Misschien is het jou ook wel opgevallen dat iedere dag een andere energie heeft. Wat op een bepaalde dag heel goed lukt, kan de volgende dag maar niet op gang komen. Hoe kan dat? De kans is groot dat het met verborgen tijdpatronen te maken heeft. Het is ontzettend waardevol om de tijdpatronen van de Tzolkin te leren herkennen en je leven hierop af te stemmen.

Triale Dreamspell kalender

De Dreamspell (Tzolkin), de kalender van de Maya's, vertelt ons welke thema's we moeten aangaan om vanuit ons hart te kunnen leven. Deze kalender helpt iedereen om de vierde dimensie te verankeren op Aarde. De Dreamspell heeft een belangrijke rol gespeeld in de overgang naar de Nieuwe Tijd. TimeTools2013 werkt nog steeds met deze kalender.

TimeTools2113 (site in aanbouw) werkt echter met de opvolger van de Dreamspell, namelijk de Triale Dreamspell kalender. Deze kalender is nog veel krachtiger om spiritualiteit te verankeren in je dagelijkse leven. Klik hier voor meer uitleg.

Thema van 17 maart 2019 t/m 29 maart 2019: Etznab (meester)

In de komende 13 dagen staat het tijdzegel Etznab (meester) centraal. Etznab gaat over de persoonlijke groei en ontwikkeling. In deze periode is het van het grootste belang om je open te stellen voor de waarheid. Hier mag je dus weer denken! Maar niet teveel, het gaat erom dat je het denken naar je hart brengt. Daar voel je de waarheid over jezelf en krijg je inzicht in kansen voor groei. Klik hier om verder te lezen over de thema's van deze tijdlus!

Gratis tijdlusmelder

Wil je elke 13 dagen geïnformeerd worden over het thema van de nieuwe tijdlus? Klik hier om je aan te melden voor de gratis tijdlusmelder!