Top
TimeTools2113Onze missie

TimeTools2113 geeft je tijd om te leven! Als je de essentie van tijd begrijpt, kun je elk moment aanvoelen waar het tijd voor is.


Verborgen code van tijd

Misschien is het jou ook wel opgevallen dat iedere dag een andere energie heeft. Wat op een bepaalde dag heel goed lukt, kan de volgende dag maar niet op gang komen. Hoe kan dat? De kans is groot dat het met verborgen tijdpatronen te maken heeft. Het is ontzettend waardevol om de tijdpatronen van de Tzolkin te leren herkennen en je leven hierop af te stemmen.

Triale Dreamspell kalender

De Dreamspell (Tzolkin), de kalender van de Maya's, vertelt ons welke thema's we moeten aangaan om vanuit ons hart te kunnen leven. Deze kalender helpt iedereen om de vierde dimensie te verankeren op Aarde. De Dreamspell heeft een belangrijke rol gespeeld in de overgang naar de Nieuwe Tijd. TimeTools2013 werkt nog steeds met deze kalender.

TimeTools2113 (site in aanbouw) werkt echter met de opvolger van de Dreamspell, namelijk de Triale Dreamspell kalender. Deze kalender is nog veel krachtiger om spiritualiteit te verankeren in je dagelijkse leven. Klik hier voor meer uitleg.

Thema van 11 januari 2019 t/m 23 januari 2019: Cib (rebel)

In de Triale Dreamspell kalender bevinden we ons in de tijdsperiode die we aanduiden met het tijdzegel Cib (rebel). Cib gaat over innerlijke leiding. Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen de leiding neemt over zijn eigen leven. De komende 13 dagen vragen van jou om het heft in eigen hand te houden! Let daarom goed op dat je je niet laat domineren door anderen. Als je leeft vanuit eigen kracht, heb je uiteindelijk niets te vrezen. Klik hier om verder te lezen over de thema's van deze tijdlus!

Gratis tijdlusmelder

Wil je elke 13 dagen geïnformeerd worden over het thema van de nieuwe tijdlus? Klik hier om je aan te melden voor de gratis tijdlusmelder!