Top
TimeTools Serendipity
Onze missie

Met TimeTools Serendipity buig je situaties van chaos en tegenslag professioneel om naar onverwachte creatiekracht.

Trainingsprogramma voor de professionals  

TimeTools Serendipity wordt ontwikkeld om spiritualiteit op de werkvloer te bevorderen. Je zou het kunnen zien als de 'zakelijke' variant van TimeTools2013. We richten ons nadrukkelijk op managers en mensen die in het maatschappelijke verkeer het voortouw willen nemen. ‘Serendipiteit’ is een woord dat veel wordt gebruikt in de innovatiewereld en betekent zoiets als ‘zinvol toeval’.

TimeTools Serendipity is bedoeld voor professionals die willen werken aan baanbrekende innovaties. Om doorbraken te realiseren kun je je niet langer richten op ‘zekerheden’. TimeTools Serendipity draait de logica nu om: de enige zekerheid is dat je je moet richten op serendipiteit!

Wat is serendipity management?


We hebben een trainingsprogramma ontwikkeld waarin je als professional leert werken met het principe van serendipiteit. Het programma bouwt voort op de meest moderne management methoden uit de wereld van bedrijf, beleid en de civil society.

Moderne management methoden zijn op zichzelf echter nog niet krachtig genoeg voor serendipiteitsmanagement! Het is nodig om bestaande aanpakken te integreren in een holografische aanpak. Hiervoor maken we gebruik van het zogenaamde Atlantis kompas. Op een later moment gaan we hier meer uitleg over geven.

Wanneer?

TimeTools Serendipity wordt waarschijnlijk in het voorjaar van 2017 gelanceerd.

Belangstelling?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot TimeTools Serendipity? Laat je gegevens achter, dan melden we je aan voor de nieuwsbrief!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF