Top
TimeTools Atlantis
Onze missie

TimeTools Atlantis is de bron van inspiratie voor iedereen die de synergie wil bereiken tussen technologie en bezieling.

De herrijzenis van Atlantis


Heb je je wel eens afgevraagd wanneer Atlantis gaat herrijzen uit de zee? In het Midden Oosten (Dubai) heeft men meerdere kleine eilanden uit de zee opgespoten en deze gedoopt met de naam 'Atlantis'. Inmiddels staat daar een schitterend hotel, geheel opgetrokken met de uitstraling van Atlantis. Maar hoe zit het met Atlantis in Nederland? Hoe staat het met de ontwikkeling van de 13e provincie, die immers ook uit de zee is ontstaan!

Experience Center

In 2022 organiseert Almere de Floriade. TimeTools heeft de ambitie om hier ook aan deel te nemen. We willen een soort Experience Center opzetten waar wetenschap, technologie en spiritualiteit samenkomen. We zijn met veel (grote) partijen in gesprek en zijn benieuwd hoe dit verder gaat. We beschouwen het Experience Center als een speeltuin (living lab) waarin iedereen kan ervaren wat je kunt realiseren als je afstemt op de flow van het universum.


Belangstelling?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van TimeTools Atlantis? Laat je gegevens achter, dan melden we je aan voor de nieuwsbrief!

AANMELDEN NIEUWSBRIEF