Top
Aanbiedingen
Unieke actie 11-18 nov 2016
Wat is de aanbieding?

Als je je aanmeldt voor de startworkshop, kun je in de periode 11 - 18 november 12,50 euro korting krijgen op het werkboek van je tijdzegel naar keuze. Je betaalt dan geen 25 euro, maar slechts 12,50 euro. 

Het werkboek is voor iedereen een aanrader! Het boek (PDF) geeft je allerlei nieuwe inzichten in je tijdzegel - en daardoor ook in jezelf, je relaties en je potentieel in de nieuwe tijd. Het werkboek fungeert als een levenshandleiding en is een soort bijbel die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

In het TimeTools2013 jaartraject ga je actief met het werkboek aan de slag. Dit helpt aanzienlijk om de vele nieuwe inzichten een plek te geven in je leven. Het werkboek geeft je dus een doorkijk naar het jaartraject! Tijdens de startworkshop (en alleen daar) gaan we jou overigens een aantrekkelijke korting voor het jaartraject aanbieden.

Hoe werkt de voucher?

1) Je meldt je aan voor de startworkshop van TimeTools2013.

2) Je voegt de voucher toe aan je winkelwagen.

3) Je rekent de startworkshop af.

4) Binnen 1-2 dagen ontvang je de voucher voor de startbijeenkomst.

5) Zodra je de voucher hebt ontvangen, kun je het werkboek naar keuze bestellen. Tijdens de betaalprocedure voer je de code van de voucher in en wordt de 12,50 euro korting in mindering gebracht.

Heb je al een ticket voor de startworkshop gekocht voor 11 november?

Als je vóór 11 november al een ticket voor de startbijeenkomst hebt gekocht, krijg je automatisch bericht van TimeTools2013. Als 'early bird' krijg ook jij de voucher van 12,50 euro korting op een werkboek!