Top
Cursus Introductie in vierde dimensie


De introductiecursus heeft tot doel om jou inzicht te geven in de veranderingen die het gevolg zijn van de intrede van de vierde dimensie. In ons verhaal is een centrale plek voor de Tzolkin, de beroemde kalender van de Maya's. 

Nieuwe blik
De overgang van de derde naar de vierde dimensie is al enkele jaren aan de gang. Zonder het te weten ben jij waarschijnlijk druk in de weer met vierdimensionale thema's! Deze cursus kan je helpen om bewust te worden van de vierde dimensie van jouw leven. De kans is groot dat je vanuit dit verruimde bewustzijn weer anders naar je huidige activiteiten kijkt en nog krachtiger en doelgerichter verder kunt!

Hogere energie
We laten je zien op op welke terreinen van het leven de vierde dimensie zich aandient en wat er precies aan het veranderen is. In de nieuwe tijd gaan we ons hartchakra (eindelijk) een centrale plek geven in ons dagelijkse leven. We hebben alleen niet geleerd hoe we dat moeten doen en welke persoonlijke ontwikkeling hiervoor nodig is. Het hartchakra vraagt van ons om met 'hogere' energieën te werken. Concreet betekent dit dat we het aardse leven gaan verfijnen met, bijvoorbeeld, subtiele communicatie, synchroon bewegen/leven en telepathie. Dit is alleen mogelijk als je stevig bent verankerd in de stof. We zullen daarom uitleggen hoe hemel en aarde bij elkaar kunnen komen en hoe je dit in je eigen leven vorm kunt geven. Het leren herkennen van en werken met de 20 tijdzegels is hierbij van cruciaal belang.

Doelgroep: de cursus is bedoeld voor iedereen die het verlangen heeft om actief mee te stromen met de nieuwe tijd. 

Datum: 19 februari en 5 maart 2015 en 26 maart. Mail naar info@timetools2013.com als je belangstelling hebt voor deze cursus.

Kosten: 3 avonden samen voor 50 euro

Meer informatie: klik de onderstaande affiches aan voor informatie over de afzonderlijke avonden.
Thema 1: Wat biedt de vierde dimensie?
Meer informatie: klik de figuur aan!Thema 2: Wat is tijd?
Meer informatie: klik de figuur aan!Thema 3: Persoonlijke kracht en de vierde dimensie
Meer informatie: klik de figuur aan!
Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.