Top
Wat biedt de vierde dimensie?DATUM: 19 februari 2015
TIJD: 20.00 - 22.15 uur
LOCATIE: Zuidlaren


Thema avond 1: Wat biedt de vierde dimensie?


De eerste avond beginnen we met een verrassende tijdreis door de geschiedenis. Een tijdperk dat begon bij de oude Egyptenaren is in 2012 plotseling tot een einde gekomen. De technologisering van de wereld heeft haar hoogtepunt gehad. Een nieuw tijdperk is begonnen, waarin we de kringlopen van het leven gaan erkennen en koesteren. We gaan de kracht van het collectief ontdekken. Kortom: we zijn toe aan de thema's die zijn verbonden met de vierde dimensie. De overgang naar een nieuwe manier van leven is zelfs af te lezen uit de verschillen in de bouw en functie van de piramides van de Egyptenaren en de Maya's. Bekijk de bovenstaande plaatjes en zoek de verschillen... We geven het antwoord op de eerste thema-avond!

Verder gaan we duidelijkheid geven over een aantal basale vragen: Wat is de vierde dimensie precies? Wat zijn dimensies? En wat is, bijvoorbeeld, het verschil tussen de derde en de vierde dimensie? Waarom is de vierde dimensie zo mooi en wat ontbreekt er dan aan de derde dimensie? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, zullen we een aantal kernthema's van de vierde dimensie toelichten, zoals synchroniciteit, vrijheid, hartsliefde en het werken met het lichtlichaam.

Het verhaal van TimeTools2013 is dus veel breder dan het 'klassieke' Mayaverhaal of het leren begrijpen van de Tzolkin. Bij TimeTools2013 gaat het om de overgang naar de nieuwe tijd. De kennis van de Maya's is daarin één van de vele sleutels.Klik hier om terug te keren naar de algemene informatie over de cursus 'Introductie vierde dimensie'.

Klik hier voor informatie over het thema van de tweede avond.