Top
Workshops met paarden


TimeTools2013 in samenwerking met Johanna Vrielink

TimeTools2013 biedt diverse workshops aan waarin de relatie tussen paarden en de vierde dimensie centraal staat. Deze workshops worden verzorgd in samenwerking met Johanna Vrielink.

Johanna Vrielink heeft jarenlange ervaring als trainer bij Terra Natura. Terra Natura is een opleidingscentrum voor natuurlijke paardrijden (Equi Libre Training); klik hier voor meer informatie. Daarnaast is Johanna deskundig op het gebied natuurlijk hoefbekappen en cranio sacraal behandelen van paarden. Klik hier om haar website te bezoeken voor meer informatie hierover.


OVERZICHT WORKSHOPS OVER PAARDEN EN DE VIERDE DIMENSIE
Klik een onderdeel aan voor nadere informatie.


Workshop Bewust energetisch communiceren I

In deze workshop ga je daadwerkelijk aan de slag met paarden! Ervaring met paarden is niet nodig. In de feedback op het praktische werk worden expliciete koppelingen gelegd met jouw tijdzegel.Workshop Bewust energetisch communiceren II

Ook in deze workshop ga je daadwerkelijk aan de slag met paarden. We bouwen voort op oefeningen en inzichten uit de basiscursus 'Bewust energetisch communiceren I'.Privélessen bij Johanna Vrielink

Als je de oefeningen met paarden interessant vindt, kun je extra verdieping aanbrengen door privélessen te nemen bij Johanna Vrielink. Johanna bouwt in de lessen voort op de inzichten die je hebt opgedaan in de workshops.Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.