Top
Workshops
Op de startworkshop ontdek je wat de Tzolkin voor jou persoonlijk kan betekenen. Je waant je even helemaal in een andere ruimte en tijd, waardoor de wereld van de 20 tijdzegels helemaal tot leven komt. Na afloop van de workshop krijg je de kans om gebruik te maken van enkele spectaculaire aanbiedingen, die ALLEEN tijdens de startworkshop worden gedaan.

Waarom ik naar de startworkshop van TimeTools 2013 ga:
 • Ik ben nieuwsgierig en laat me graag verrassen  
 • Ik wil mezelf beter leren kennen
 • Ik ben geïnteresseerd in een jaartraject (coaching)
 • Ik ben benieuwd naar de spectaculaire aanbiedingen
 • Ik heb veel over de Maya's en de Tzolkin gehoord en wil meer weten
 • Ik voel me klaar voor de nieuwe tijd, maar wat nu?
 • Ik wil meer weten over de moderne interpretatie van TimeTools2013
 • Ik wil vragen stellen over tijdzegels, de Tzolkin of andere onderwerpen
 • ...

De Tzolkin en de kracht van de 20 tijdzegels


Afstemmen op de Tzolkin brengt vrijheid, vreugde en bezieling. Wil je weten wat er dan verandert in je leven?

Stel je eens voor dat je voor elke situatie een oplossing hebt. Niet omdat je super intelligent bent, maar omdat je vol vertrouwen in het leven staat. Je weet dat elke ervaring jou precies geeft wat je nodig hebt. Dankzij de Tzolkin krijg je zicht op de essentie van iedere gebeurtenis. Hierdoor lukt het je steeds gemakkelijker om door illusies heen te prikken. Je ervaart zingeving op elk moment van de dag. Ook al is de wereld dynamisch en chaotisch, jij ervaart ALTIJD een innerlijke rust.

Ondertussen kom je steeds dichter bij je eigen kern. Het valt je gemakkelijk om anderen in hun waarde te laten, waardoor in staat bent om te genieten van de mooie eigenschappen van iedereen. Je beseft dat alle 20 tijdzegels een onmisbare rol spelen in een groter kosmisch geheel. Je hoeft de wereld niet langer naar je hand te zetten en voelt je vrij. Je kiest er bewust voor om ieder moment van de dag in vrijheid en vertrouwen samen te leven. En terwijl je dit doet, gaat je hart branden van liefde. Je leven raakt steeds meer in vuur en vlam! 


Voor velen klinkt dit te mooi om waar te zijn, omdat ze nooit hebben geleerd om af te stemmen op de tijdzegels van de vierde dimensie. De startworkshop kan je echter op een nieuw spoor zetten. 


De startworkshop verandert je mindset


De startworkshop is een prachtige kans om de sfeer van de vierde dimensie te proeven. Je ontmoet er mensen die – net als jij – meer willen weten over de vierde dimensie. Het doel is om de vierde dimensie te gaan ervaren, omdat woorden uiteindelijk tekort schieten.

Voor de startworkshop

Na de startworkshop


Je zoekt naar de essentie van het leven:

 • Je denkt dat het onmogelijk is om de zin van het leven te kennen
 • Je hebt geen idee wat je je moet voorstellen bij de vierde dimensie
 • Je denkt dat de vierde dimensie vaag is
 • Je mist werkelijke vreugde in je leven
 • Je denkt dat het Groene Hart voor ‘softies’ is
 • Je denkt dat je al klaar bent voor de vijfde dimensie


Je gaat de essentie van het leven vinden:

 • Je ziet nieuwe mogelijkheden om tot de essentie van je ervaringen door te dringen
 • Je begrijpt dat de vierde dimensie gaat over het herkennen van de bouwstenen die samen een geheel vormen
 • Je ziet in dat de vierde dimensie juist helderheid over jouw leven geeft
 • Je hebt gevoeld wat je vreugde brengt  
 • Je beseft dat je Groene Hart een enorm krachtig instrument is waarmee je wonderen kunt verrichten
 • Je begrijpt waarom je de vierde dimensie niet kunt overslaan alvorens je hogere dimensies kunt integreren in je leven

Wat mag je tijdens de startworkshop verwachten?


Op de startworkshop komen veel aspecten van de vierde dimensie tot leven. Je waant je even helemaal in een andere ruimte en tijd. In het eerste deel van het programma schetsen we de achtergrond van de 20 tijdzegels en laten we de magie ervaren van het werken met de tijdzegels. Het tweede deel gaat iedereen aan de slag met zijn eigen vragen. We zullen eerst de kennis in de groep benutten en later zullen we plenair op de nog onbeantwoorde vragen ingaan. Tenslotte zullen we de middag afsluiten met spectaculaire aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld een flinke korting op het jaartraject. De aanbiedingen gelden alleen voor de bezoekers van de startworkhop!


Beleef het samen!


Hoe vaak gebeurt het niet dat je tijdens een cursus, workshop of bijeenkomst volop inspiratie en ervaringen opdoet en er niet in slaagt om dit een plek te geven in je eigen leven? Het blijkt cruciaal om je ervaring te kunnen delen met vrienden, familie of collega's. Je eigen leerervaring tijdens een workshop wordt veel intenser en doeltreffender als je het samen beleeft. Nodig daarom zoveel mogelijk bekenden uit om mee te gaan naar de startworkshop. Je geeft elkaar een duw in de rug. Door de workshop voor een spotprijs aan te bieden, willen we voor jou en je naasten de drempel laag houden om zelf te gaan ontdekken hoe waardevol de wereld van de tijdzegels voor jou kan zijn.


Stel je open voor de Tzolkin en meld je aan:

Locatie: Zwolle
Datum: klik hier voor meer info
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Kosten: 27 euro

N.B. De workshop van 3 uur kost normaal gesproken 180 euro. Wij bieden hem gratis aan en vragen slechts 27 euro voor de praktische organisatie.

Klik op onderstaande button om je aan te melden.