Top
Triale tijdlusmelderWat is een tijdlusmelder?

Een 4D tijdlusmelder beschrijft de energie van een 13 daagse periode. Deze informatie is gebaseerd op de Triale Dreamspell kalender. Klik hier voor meer informatie.

Hoe ziet een 4D tijdlusmelder eruit?

De tijdlusmelder laat je elke 13 dagen weten wanneer er een nieuwe tijdlus is gestart. Je krijgt een e-mail bericht met beeld en tekst die je meeneemt naar de sfeer van het tijdzegel dat in deze tijdlus centraal staat. Je krijgt zo een idee wat er de komende periode op je af komt en hoe je in deze periode vanuit je hart kunt leven. De tekst is zo opgeschreven, dat deze jou helpt om optimaal af te stemmen op de beweging van tijd. Klik hier voor een voorbeeld van een tijdlusmelder!

Hoe vaak krijg je de 4D tijdlusmelder?

Je krijgt aan het begin van elke periode van 13 dagen rond middernacht een nieuwe e-mail met het 4D thema van de komende tijdlus. Als je het advies niet langer wilt ontvangen, schrijf je je uit.

Wat kost de 4D tijdlusmelder?

Het abonnement op de 4D tijdlusmelder is gratis.

Waarom rekening houden met de 4D tijdlussen?

De 4D tijdlusmelder helpt je om af te stemmen op de trilling van de vierde dimensie. Het ondersteunt jou om volledig vanuit zielskracht te gaan leven. Het advies heeft verschillende voordelen:

- je kunt bepalen of je meestroomt met de tijd
- je krijgt gevoel voor de energie van de 21 tijdzegels
- je stemt automatisch af op de vierde dimensie en versterkt flow in je leven
- je ontdekt hoe magisch de wereld in elkaar zit

Hoe werkt een 4D tijdlusmelder?

Je laat het symbool en het thema van de tijdlus je inwerken. Op dat moment ben je op onbewust niveau al aan het afstemmen op de vierde dimensie. Je kunt de informatie over het thema van de tijdlus ook gebruiken om te onderzoeken hoe het 4D thema van de dag doorklinkt in jouw leven. Hoe meer je vertrouwd raakt met het thema, hoe beter je het gaat herkennen.AANVRAGEN GRATIS TIJDLUSMELDER

Ga naar de webshop van TimeTools2013 om het gratis product te bestellen.