Top
Tijdzegels
De 20 tijdzegels van de Tzolkin staan centraal in de benadering van TimeTools2013. Door te leven vanuit de kracht van je tijdzegel bereik je vreugde, vrijheid en bezieling!
Wat is een tijdzegel?

Jij bent geboren met een eigen tijdzegel. Dit zegel geeft je bepaalde talenten die je helpen om een bepaalde rol te vervullen in de wereld. Er zijn in totaal 20 verschillende zegels. Deze 20 zegels vormen samen een eenheid. Ze vullen elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven. Ieder mens heeft dus een unieke inbreng in de wereld en zonder die inbreng zou de wereld niet compleet zijn. Je kunt jouw unieke rol bepalen met behulp van de Tzolkin!
 
 

Tijdzegels en archetypen (rollen)

TimeTools2013 gebruikt de Maya naamgeving om de tijdzegels te benoemen. Daarnaast hebben we de tijdzegels verbonden aan archetypen (rollen) uit de moderne samenleving. Zo is het tijdzegel Men gekoppeld aan het archetype rechter. Als je het tijdzegel Men hebt, zet je je meestal graag in voor rechtvaardigheid. Je doet dit door objectief te zijn en goed overzicht te nemen. Hiervoor trek je je graag terug, zodat je met een zekere afstand naar zaken kunt kijken... Elke archetype speelt zo zijn eigen rol in het grote geheel!

Unieke talenten

Als drager van je tijdzegel beschik je over talenten en karaktertrekken die je helpen om je rol in het grote geheel te kunnen vervullen. Heb je het idee dat je jouw unieke talenten al een plek hebt gegeven in je leven? Hoe meer je je durft te laten inspireren door de rol van je tijdzegel, hoe meer dit jou zal aansporen om je talenten in te zetten en hoe sterker en harmonischer je gaat bijdragen aan de grote dans van de schepping. Dit is de magie van de vierde dimensie!

Werkboek van jouw tijdzegel

In het werkboek van jouw tijdzegel kun je lezen waar jouw tijdzegel voor staat en over welke (verborgen) talenten jij beschikt. Het is onze ervaring dat iedereen blij is met zijn tijdzegel. Het ontdekken van je tijdzegel voelt als een soort van thuiskomen. Zoals iemand ooit schreef "ik heb nu gezien dat ik mag zijn wie ik diep van binnen wil zijn!". We noemen het werkboek daarom ook wel een levenshandleiding. Het werkboek zet je op het spoor van je levenskracht. 

Probeer eens uit!

Je kunt op deze website zelf jouw tijdzegel bepalen. Het enige dat je nodig hebt is je geboortedatum.

Klik hier om jouw tijdzegel uit te rekenen.