Top
Workshop Tzolkin in praktijkDATUM: 21 juni en 25 juli 2014
TIJD: 11.00 - 17.00 uur
LOCATIE: Zuidlaren
KOSTEN: 50 euro p.p.
AANMELDING: uiterlijk 19 juni a.s. (zie onder voor meer info)

Let op: deze workshop wordt op twee verschillende locaties aangeboden. TimeTools2013 komt bij jou in de buurt!Dagworkshop 'Tzolkin in praktijk'


Deze activiteit is bedoeld voor iedereen die wil ontdekken wat de Tzolkin hem of haar persoonlijk te bieden heeft. Iedereen is dus welkom. Jong en oud!

Heb jij ook gehoord dat het werken met de wijsheid van de Maya's interessante inzichten in jezelf oplevert? En ben je nieuwsgierig naar wat de Tzolkin kalender jou te vertellen heeft? Dan is deze workshop precies wat je zoekt! De workshop is laagdrempelig en heeft tot doel om jou te inspireren. We kiezen hierbij voor een speelse aanpak, waarin je eerst intuïtief contact kunt maken met jouw persoonlijke kracht. Vervolgens gaan we de uitkomsten vergelijken met de berekeningen op basis van de Tzolkin. De workshop is daarmee een persoonlijke ontdekkingstocht naar jouw plek in de wereld!

Het is onze ervaring dat het ontdekken van je tijdzegel een geheel nieuwe kijk op jezelf kan geven. Op deze website kun je alvast een voorproefje nemen door je eigen tijdzegel uit te rekenen (klik hier voor meer informatie). Een tijdzegel heeft echter vele gezichten. Tijdens een workshop kunnen aspecten naar voren komen die je niet zomaar uit boeken haalt.

De workshop is ook geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar. Veel jongeren hebben een missie in het leven die sterk verbonden is met hun tijdzegel. Het ontdekken van je tijdzegel kan je helpen om je eigen plek in de wereld te vinden. De Maya's gingen er altijd vanuit dat ieder mens een bijzonder talent heeft. Het werken met de Tzolkin helpt je om je unieke mogelijkheden in de praktijk te gaan brengen.

TimeTools2013 in de pers

9 mei en 13 mei 2014 stond TimeTools2013 in het Dagblad van het Noorden. Klik hier om het artikel te lezen.AANMELDEN

Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Geef je op door een mail te sturen naar info@timetools2013.com. Geef hierin duidelijk aan op welke dag je van plan bent te komen. Na bevestiging van ons kun je in onze webwinkel een kaartje kopen. Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

In verband met het reserveren van zaalruimte willen we graag uiterlijk zondag 15 juni a.s. weten op hoeveel aanmeldingen we kunnen rekenen.Klik hier om terug te keren naar het activiteitenoverzicht.